ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Millstättersee


hirdetes


útikritikák


Hotel Bellevue

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás
 

Nem vadonatúj a szálloda, de tiszta, kényelmes, kellemes hangulatú. Az olcsóbb foglalási rendszereken foglaló utasok panaszkodnak a színvonalra, nyilván ők kapják a kevésbé jó szobákat. A többiek általában elégedettek.

Hol?

A Millstättersee fölött, egy magaslaton áll a szálloda. A kilátás csodálatos minden irányban, de főleg a tó felé. A központ kb. 900 méterre van, nagy a nyugalom.

Milyen?

Attól függ. Nem rossz, ha valaki egy olcsón szeretne 4 csillagos szállodát foglalni a fő síszezonban és nem a szobában töltött idő a lényeg, ajánlható, mert tényleg olcsóbb, mint a többi medencés szálloda a síterepeken. Wellness-szállodaként, pihenésre már nem biztos, hogy megfelelő.

Szobák

Különbözőek a szobák, méretileg és a berendezés stílusát illetően is. A szálloda a kisebb és kevésbé jó szobákat egyértelműen a nagyon olcsón foglaló utasoknak adja. Szobacsere ebben az esetben szóba sem jöhet.
A szálloda biztosít „single with child” kedvezményt, ebben az esetben egy egyágyas szobát pótágyaznak a gyermeknek, a pótággyal együtt már nagyon kicsi a szoba.
A fürdőszobák egy része már felújított, a szobák maguk nem, pedig már kicsit „elhasználtak”.
Vigyázat! Nem érdemes használni a minibárt, saját tulajdonú dolgok elhelyezése esetén 2 €/nap díjat számolnak fel!

Szolgáltatások

A medence nagy és tiszta, nemrég újították fel. A szauna és a pihenőrész kisebb, de kellemes. A játszószoba nem túl nagy és kevés benne a játék.

Ellátás

A reggeli nem túl változatos, a gyümölcslé erősen érezhetően koncentrátumból készült. A vacsora büfé, vagy választható menü. A leves finom, a főétel és a desszert már nem annyira. Van külön gyermekbüfé is.
Szép és melegebb idő esetén a teraszon szolgálják fel a reggelit és a vacsorát, diétás ételeket is biztosítanak igény esetén.

2012. június 25.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon