ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Nassfeld


hirdetes


útikritikák


Jenig üdülőfalu

Hol? | Milyen? | Apartmanok | Szolgáltatások | Ellátás

Olcsó szálláshely a nassfeldi pályáktól kb. 5 km-re. A kevés visszajelzés alapján egyszerű, alapszolgáltatásokat nyújtó üdülőfalu.

Hol?

Jenig településen. A síbuszmegálló 6-8 perces bakancsos sétára van az apartmanfalutól (400 m).

Milyen?

Összesen 6 faházból és egy apartmanból álló komplexum. Szép a kilátás a nassfeldi pályákra.

Apartmanok

Van 60 nm-es, 5 fős és 80 nm-es, 6 fős ház, plusz egy 3 fős stúdió. A házak egyszerű berendezésűek, a sok faburkolat használata miatt elég sötétek. A konyhában hűtő, mikro és egy kis tűzhely van. A nappaliban a kandalló nagyon hangulatos este, viszont a fáért külön kell fizetni. Az árammal (főként a fűtésnél, ami szintén ezzel üzemel) érdemes takarékoskodni, mert a pluszfogyasztást a helyszínen ki kell fizetni.

Szolgáltatások

A parkolás ingyenes. Internet csatlakozásra térítés ellenében van lehetőség. A sídepó bérlettel, a Millenium-expressz völgyállomásánál ingyenes. Mosógépek és szárítógépek állnak rendelkezésre, 5 EUR egy töltet. A házikedvenceket is szívesen látják, egyszeri tartózkodási díjat kell fizetni utánuk (kb. 18 EUR).

Ellátás

Itt is van lehetőség az Ausztriában jól ismert péksüteményszervizre. A környéken kevés a bevásárlási és étkezési lehetőség, Hermagorban van mindkettőből a legbővebb kínálat.

2012. június 6.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon