ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Mölltal


hirdetes


útikritikák


Flattacherhof****

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás
 

Igazi családi vezetésű szálloda, ahol tényleg otthon érzi magát az ember. A személyzet nincs folyton jelen mindenhol, de nagyon kedvesek és segítőkészek, ha bármire szükség van. A szolgálatásók valóban 4 csillagosak, de a szálloda jellege inkább családias fogadóhoz hasonlítható, mégis nagyon szép.

Hol?

Flattach közponjában áll a szálloda, a síbusz közvetlenül a ház előtt áll meg és közvetlenül a kabinos felvonó előtt tesz le, ezért nem is érdemes autóval menni a pályához. Maga Flattach nem egy nagy település, főleg télen elég csendes, sok látnivaló nincs. Inkább a wellness-részlegen érdemes tölteni a délutánt.

Milyen?

Szép szálloda. Minden helyisége családias és otthonos. Nincs „nagyüzem” jellege a legkisebb mértékben sem. Általában kritika nem éri a szálloda szolgáltatásait, de ára mégis egy kicsit magasnak tűnik az itt foglalók számára.

Szobák

Általában véve tágasak. A berendezésük szellős, nagyok a fürdőszobák, kényelmesek.

Szolgáltatások

A wellness-részleg nem óriási, de szép. A medence üvegfalán át gyönyörű panoráma tárul elénk, jó idő esetén a gleccsert is látni lehet.

Ellátás

Az ellátás középszerű. Hagyományos osztrák fogások kerülnek az asztalra, jó az étel, de nem kiemelkedően. A borozó és a bár hangulatos.


2012. május 30.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon