ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Koralpe


hirdetes


útikritikák


Pension Koralpe – Schadenbauer apartmanok

Hol? | Milyen? | Apartmanok | Szolgáltatások | Ellátás | Vélemények


Nagyon egyszerű, de tökéletes ár-érték aránnyal rendelkező szálláshely. Maga a síterep is kedvező árfekvésű, így egy olcsó családi, baráti vagy csoportos síeléshez bártan ajánlható.

Hol?

1450 m-en, Rieding városrészen, 800 m-re a pályáktól. A síbusz megáll az épület előtt.

Milyen?

Egy apartmanépületből és faházakból álló szálláshely. 18 apartman és 4 ház 125 főre biztosít helyet.

Apartmanok

Többféle apartmantípus választható a 4 fős stúdiótól a 7 fős apartmanig, plusz vannak 2-8 fős faházak is. Mindegyik típus teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A 7 fős apartmanban és a 8 fős házban két fürdőszoba van. Az áramot fogyasztás szerint kell fizetni, és a fűtés elektromos, így érdemes odafigyelni a napközbeni hőmérsékletre.

Szolgáltatások

Egy étterem és borozó működik a szálláshelyen. Van lehetőség felszerelésbérlésre is, amit a vendégek 10% kedvezménnyel vehetnek igénybe. A szauna használata heti 3 alkalommal ingyenes (hétfőn, szerdán és pénteken 16-21 óra között), minden más alkalommal fizetni kell érte. Az internet csatlakozási lehetőség fizetős, akárcsak a masszázs. A parkolás ingyenes. A kutyákat szívesen látják, tartózkodásonként 30 EUR-t kell értük fizetni.


Ellátás

Az apartmanok önellátóak, de a telepen van egy étterem és borozó, ahol be lehet fizetni reggelire vagy félpanzióra. Az önellátóknak kínálnak a helyszínen reggeli péksüteményszervizt. Wolfsbergben van a legközelebbi bevásárlási lehetőség.


Vélemények

"Az általam ismert legtöbb -fiktív- ár-érték arány skálát alapul véve maxi-vállalhatónak definiálom a környék / panoráma / épület / szoba / fürdőszoba kombót!"


"Az étteremben nagyon jó áras és nagyon finom a kaja, bőséges adag és ott házilag, frissen készítve minden. Ettünk az oldalastól, a frittatensuppe-ig mindent és semmiben nem csalódtunk. nagyon hangulatos hely. Fa asztalok mindenhol, külön a dohányzó rész a bár pultnál. Szuper sört csapolnak és van egy csomó érdekes játék, amivel lefoglalhatja magát a vendég, amíg vár a forró levesére."


2012. június 13.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon