ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Bad Kleinkircheim


hirdetes


útikritikák


Hotel Kolmhof

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás | Vélemények


A termálfürdőtől gyalogtávolságra található a szálloda, mégis van egy saját kiváló wellness-oázisa. Nagyon rugalmas és kedves a személyzet, a vélemények összegzéséből úgy tűnik, nagyon odafigyelnek a vendégek kéréseire és kényelmére. Apró gesztusokkal fokozzák az egyébként is általános elégedettséget.

Hol?

A szálloda Bad Kleinkirchheim St. Kathrein nevű városrészében, a St. Kathrein termálfürdő és a Mailbrunnenbahn négyes ülőlift mellett található, így a síterep gyalog könnyen megközelíthető.

Milyen?

Régebbi, de jó állapotú, szép szálloda, a 4 csillagos minősítésnek jól megfelel. Kritika inkább a szobák méretét éri többször, az étterem és a wellness-részleg szolgáltatásai nagyon jók.

Szobák

A szobák berendezése szép és igényes, bár már egy kicsit régebbi. A pótágyazás sajnos néha a hely rovására mehet, felnőtt részére érdemes előre normál ágyat kérni.

Szolgáltatások

Kedves és rugalmas a személyzet, különösen a tulajdonos hölgyet dicsérik.
A kültéri medence és szaunák nagysága és tisztasága, még a hangulata is jó. A medence vize egy kicsit hűvös. A masszázst érdemes kipróbálni. A pihenőtermek különösen hangulatosak és szépek. Apres ski szempontjából Bad Kleinkirchheim-nak ez a része nem áll első helyen, elég kevés a lehetőség. A Kolmhof hotel előtt van egy ír pub, illetve nem messze ettől egy bár is. Aki ezzel nem elégszik meg, az diszkóbusszal juthat be Bad Kleinkirchheim-ba, ami óránként indul a szálloda elől.

Ellátás

Félpanziós az alapellátás, ez büféreggelit és menüválasztásos vacsorát jelent. A reggeli bőséges és jó, de sokan egyhangúnak vélik, hiányolják a változatosságot és az extrákat (pl. pezsgő lazaccal, ez azért egy 4 csillagos szállodától sem várható el feltétlenül).

Az ételeket finomak és a kínálat bőséges. A bár koktélválasztéka pedig igazán dicséretet érdemel.

Vélemények

„Nagyon kedves és rugalmas a személyzet. Egy alkalommal nem találtam a választható menük között semmi megfelelőt – nem probléma. A vezetőnő még tippeket is adott a környező fogadókra vonatkozóan és a kihagyott étkezést utólag kihúzták a számlánkról. Szintén jól esett, hogy 2 személy részére előzetesen részleges testmasszázst foglaltunk. Utólag teljes testmasszázsra módosítottuk a kérést, ezt felár nélkül, ingyenesen megkaptuk.”

2012. június 21.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon