ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Bad Kleinkircheim


hirdetes


útikritikák


Thermenblick apartmantelep

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás


Jó tudni, hogy ez egy komplexum, lakásból kialakított apartmanokkal. Az apartmanok tulajdonosai különbözőek és saját ízlés szerint rendezték be az apartmanokat. Szerencse kérdése, hogy egy teljesen felújított apartmant fogunk –e ki, vagy egy lelakottabbat. Mindenesetre a recepción kérésre kicserélik az apartmant, ha tényleg probléma van vele. Ezt figyelembe véve viszont egy szuper síterepen, nagyon olcsón foglalhatunk pályaszállást.

Hol?

Bad Kleinkirchheim Bach városrészében található a több épületből álló komplexum. Attól függően, hogy melyik épületben van az apartmanunk, 100 – 400 méteres körzetben érhetjük el a lifteket, termálfürdőket és az üzleteket.

Milyen?

Az ár nagyon kedvező és jó helyen van. Az apartmanok mindegyikének minősége megfelel egy elvárt szintnek, de a különböző berendezési stílusok miatt nem határozható meg egységesen.

Szobák

Az alapberendezés egységes, de az apartmanok mérete is eltérő: a stúdiók 28-40 m2, a két légteres apartmanok 42 – 50 m2 és a 3 légteres apartmanok 70- 75 m2 között vannak.

Szolgáltatások

A ház egy emeletes, eredetileg lakóépületből lett kialakítva, így semmi egyéb szolgáltatás nem vehető itt igénybe az szálláson kívül.

Ellátás

Önellátással vehető csak igénybe az apartman.


2012. június 13.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon