ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Mölltal


hirdetes


útikritikák


Pension Hubertus***

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás
 

A szálloda elsődleges vonzereje az ára. A szálloda kopottas állapotát és az ellátást éri általában kritika. Inkább azoknak ajánljuk, akik jó síterephez keresnek olcsó szállást és nem a szállás minősége az elsődleges szempont.
Családias háromcsillagos szálloda, a helyi uszoda szaunával kb. 100 méterre található a háztól és a belépés ingyenes.

Hol?

Mallnitzban van a szálloda, az Ankogeltől 3 percre, a Mölltal - gleccsertől 23 km-re. Mallnitz kicsi település, de minden megtalálható benne, amire egy síelésorientált utazás során szükség lehet: uszoda szaunával, pezsgőfürdővel és gyermekcsúszdával, üzletek, éttermek.
A síbuszmegálló a ház mellett van.

Milyen?

Egy alapos felújításra már szükség lenne, ez főként a padlón és a tapétán látszik.
Összességében nem rossz a minőség és a szolgáltatás. A kritikákból úgy tűnik, a téli időszakban jobban elfárad a személyzet.

Szobák

A szobák berendezése és nagysága megfelelő, a fürdőszobák mérete kisebb. Érte már kritika a tisztaságot, de több a dicséret, elég változatosak ilyen téren a bírálatok, úgy látszik személyzetfüggő. Dicsérik a szobák nyugalmát, jót lehet aludni, amennyiben nincs egy hangos csoport éppen akkor a házban.

Szolgáltatások

A személyzet alapvetően kedves, de érték bizonyos kritikák is, melyek szerint némi megjátszás érezhető a viselkedésükön. Abszolút állatbarát a szálloda, kutyákat nagyon szívesen és ingyenesen látják.

Ellátás

A reggeli kínálata szegényes, a vacsora nem igazán ízletes, néha nem főzik meg eléggé, az ár –érték arányt általában még sem találják rossznak a kritikusok.

2012. május 30.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon