ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Mölltal


hirdetes


útikritikák


Hotel Alpenhof***

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás
 

Általában dicsérik a szolgáltatásokat és a szálloda minőségét is. Apró hibáktól eltekintve úgy tűnik az ára csak azért annyira kedvező, mert távolabb van a síterülettől, de a síbusz ezt a gondot is megoldja. Kifogások csak egy-két dologban érték a szállodát, - pl. nincs játszótér és játszóház sem, az all inclusive vendégek rosszabb minőségű italokat kapnak, mint a fizető vendégek és nincs éjszakai recepció – ezek az ár-érték arányon nem változtatnak.

Hol?

Az A2-es autópályán érkezve Graz felöl – Klagenfurt, Villach irányában haladva Spittal/Millstättersee felé kanyarodunk rá az A10-es útra, majd a B106-oson érjük el Obervellach-ot, a Nationalpark Hohe Tauern területén.

Milyen?

Szállásnak megfelelő, de sok pluszt nem nyújt. Kifogás érte például a 2008-as szilveszteri programot, nem volt sem zene, sem hangulat. A síelés céljából érkezőknek tökéletes választás lehet, amennyiben tiszta szállodát keresnek, jó áron.

Szobák

A szobák különböző méretűek, de a tisztaságot nem éri kifogás. A legtöbb visszajelzés jó, még a német vendégek körében is.

Szolgáltatások

A parkoló nagy és ingyenes. Az éttermet dicsérik, finomak az ételek és minden este speciális gyermek- és vegetáriánus menü is van. A síbuszmegálló a ház mellett van, kb. 15-20 perc alatt ér a legközelebbi sílifthez.

Ellátás

Jó és bőséges az ellátás, csak a borlap kínálata szegényes kicsit. Az all inclusive ellátást kapó vendégek italainak minőségét annyiban panaszolták, hogy elmarad a fizető vendégek italainak minőségétől, ami azonban általánosságban jellemző az all inclusive-ot nyújtó szállodákra. Az árához képest azonban a többség megfelelőnek gondolja a szolgáltatást.

2012. május 31.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon