ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Nassfeld


hirdetes


útikritikák


Alpen Adria****

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Tökéletes a kikapcsolódásra vágyóknak és családoknak, de csak wellness hotelnek kevés. Kitűnő konyha és szerviz jellemzi. Leggyengébb eleme az elhelyezkedése, de ezzel együtt egy bátran ajánlható hotel az erős 4*-os kategóriában. Sok a visszatérő vendég.

Hol?

A Pressegger See közvetlen közelében, a nassfeldi pályáktól kb. 20-25 percre a bérlettel ingyenes síbusszal vagy 15 percre kocsival. A közelben nem sok programlehetőség kínálkozik, pihenős szálloda.

Milyen?

Állandó a magas minőség. Családi vezetésű, de a személyzet is motivált, kedves és segítőkész, ez az egyik legnagyobb erőssége. A kilátás nagyon szép a környező hegyekre.

Szobák

A szobákról általánosságban elmondható, hogy tágasak és tiszták. Az erkélyek használható méretűek, bizonyos szobáknál feláras, hogy legyen. A többféle szobatípus változatos méretű és felszereltségű, de mindegyik ízlésesen, nagyrészt új bútorokkal berendezett. Az avantgárd típusú szobákat kifejezetten dicsérik méretük és stílusuk miatt. A suite-ek nagyobb gyerekekkel érkező családok számára is kellően nagyok. Az étterem feletti szobákban zavaró lehet a felszűrődő zaj.

Szolgáltatások

A wellness-részleg gyermekekkel is ideális. A sok felügyelet nélküli gyermek zavaró lehet a többi vendégnek. Sajnos a medencerész nyitva tartása rövid, korán (19:30-kor) zár, a szaunavilág 21 óráig tart nyitva. A szauanavilág textilmentes. A masszázzsal kifejezetten elégedettek a vendégek. A fitneszterem kicsi, inkább csak egy szoba. A kültéri pezsgőfürdőből szép a panoráma. A közösségi részek is nagyon tisztán és rendben tartottak, ide értve a medencéket is.
A dohányzórész csak 21 óráig van nyitva.
Kutyákat szívesen látnak.

Ellátás

A büféreggeli választéka bő. Tartalmaz meleg ételeket is, mint tojás, sonka, stb., viszont friss gyümölcsöket kevésbé. A többfogásos vacsora gourmet szinteket súrol. A borkínálat megfelelő. Kérés esetén speciális étrendet is igyekeznek biztosítani.

2012. június 7.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon