ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Nassfeld


hirdetes


útikritikák


CUBE Nassfeld***

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Főként fiataloknak ajánlható szálláshely a felvonónál. Nagyon nagy előnye a fekvése, ez jelenti elsősorban a vonzerejét az ehhez képest kedvező árfekvése mellett. A bulizós réteg esténként zajos lehet, ami zavarhatja a pihenni vágyókat, de ez egy kifejezett partihely. Vigyázzunk, mielőtt befoglaljuk, mert nem a szokványos szolgáltatást és megszokott környezetet fogjuk kapni a pénzünkért, nem feltétlenül rossz értelemben.

Hol?

Közvetlenül a Millenium expressz völgyállomásánál, 50 m-re a felvonótól. A magát 3 csillagosnak mondó szálláshely két részből áll. Kellő mennyiségű parkolóhely áll rendelkezésre közvetlenül a ház mellett.

Milyen?

Futurisztikus külsejű és belső dizájnú szálláshely, elsősorban fiataloknak. Sok beton, cement, érdekes fények és belső elrendezés jellemzik a szállást. Lépcső helyett rámpák vezetnek az emeletekre. Bérlettel együtt lehet foglalni, akár egy hétnél rövidebb időre is, viszont az érkezési nap sokszor meghatározza a tartózkodás minimális vagy maximális hosszát. A tisztaságra érkeznek folyamatosan panaszok, valamint a személyzet sem mindig áll a helyzet magaslatán.

Szobák

A 486 ágy változatos méretű szobákban oszlik meg, találunk itt egyágyastól nyolcágyasig szobákat, melyek egy része nem saját fürdőszobás. Az 1 és 2 ágyas szobák saját fürdősek, a 3 és 4 ágyas szobákból létezik saját és közös fürdőszobás, míg az 5 vagy többágyas szobák csak közös fürdővel foglalhatók. A szobák nagyon egyszerű berendezésűek, nagy számban emeletes ágyasak, és külön kis sí- és snowboardtároló rész van bennük kialakítva bakancsszárítóval. Innovatív megoldásként a szobakártya egyben felvonóbérlet is, mely benne foglaltatik az árban. A tévét néhány vendég hiányolja a szobákból, másokat pont ez segít a kikapcsolódásban.

Szolgáltatások

A szálláshely vendégei számára biztosítanak ingyenes tesztelési lehetőségeket többféle rendhagyó téli sporteszközzel: skifox, snowbike, airbord, stb. A relaxáló- és szaunarészleg használata ingyenes. Nem szokott zsúfolt lenni, nagy valószínűséggel a textilmentes övezetnek köszönhetően. Van fitneszterem, Nintendo WII és pingpongasztal is, ezek is ingyenesek, bár az utóbbihoz kauciót kel letenni a recepción. Térítés ellenében pedig biliárdozni, darts-ozni, csocsózni és internetezni lehet. Meg persze a bárban ismerkedni, beszélgetni. Sokan panaszkodnak az esti programkínálat gyengeségére annak ellenére, hogy van egy úgynevezett CUBE Club (ezt a szálláshely vendégei ingyenesen látogathatják), ahol esténként bulik, karaoke partik szoktak lenni. A basszus több emelet magasra is felhallatszik. Kínálnak poggyásztárolási lehetőséget érkezési és távozási napon, valamit a közös fürdőket lehet használni utolsó nap síelés után.

Ellátás

Önkiszolgáló félpanzió alapú az ellátás, ami kölcsönöz egyfajta menzajelleget az étteremnek. Az éjszakai bulikra való tekintettel a reggeli 15 óráig elfogyasztható. Amit egyesek kifogásolnak benne, az a 3 zsemle/fő/reggeli, ami a nagyobb étvágyú vagy másnapos fiataloknak néha bizony kevésnek bizonyul, viszont a választék bőséges. A vacsora háromfogásos, egy leves vagy saláta, három főétel közül egy és egy desszert válogatható össze önkiszolgáló rendszerben. Az ízek nem mindenkinek jönnek be, bár a mennyiséget tekintve a többség elégedett. A két bár egyikében van lehetőség 0-24-ben italokat és snack-eket fogyasztani (a másiknál csak nyitvatartási időben), de vannak kihelyezett italautomaták is a szálláshely területén. Kintről hozott ételek és italok fogyasztása nem engedélyezett, erre minden sarkon kiírás figyelmeztet.

2012. május 30.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon