ÚTIKRITIKA.HU / Zakinthosz


hirdetes


útikritikák


Alex stúdiók - Laganas - vélemények

Zakinthosz - Laganas - Alex stúdiók

Lényeg:

Korrekt az ár-érték arány! A stúdiók tisztasága rendben van, úgy ránézésre megfelelőek. Inkább pároknak, baráti társaságoknak való, mint kisgyermekes családoknak. Egyszerű szálláshely, azaz tanácsos mérsékelt elvárásokkal választani. Olyanoknak való, akik nem akarnak egész nap helyben időzni, hanem felfedezik a szigetet, a sok szép strandot.

Hol?

Laganas inkább a bulizni vágyóknak megfelelő nyaraló övezet. Tele van a főutca bárokkal, diszkókkal. A szálláshely azonban kellő távolságra van a mozgalmas főutcától, azaz nincs nagy zajprobléma (némi azért van).

Van a közelben egy bolt, ahol meg lehet venni a reggelihez valókat.

Strand:

Néhány lépésre van.

Milyen?

Tiszta, gondozott szálláshely. Kellemes és nagy a medence, tiszta a vize. Kár, hogy este kilenc után már nem engedik használni.

Stúdiók:

Az idő vasfoga alaposan megrágta a szobákat, de azért elfogadható az álllapotuk. Naponta rendesen takarítanak, hetente egyszer (esetleg kétszer) cserélik a törölközőket és az ágyneműt. A konyhasarok korszerűsítésre szoruló álllapotban van. A hütőszekrény, a vízforraló és a kések lehetnének újabbak, de azért összességében lehet ezt vagy azt főzöcskézni.

Szolgáltatások:

A Fio nevű tulaj egész rokonszenves, és főleg segítőkész. Jó ötleteket ad a sziget felfedezésével és a jó ár-érték arányú vendéglőkkelk apcsolatban. Cuki a kutyája...

A wifi teljesen jól működik.

Ellátás:

Nincs étkeztetés, önellátás van. Illetve a medence mellet van egy bár, ahol vannak harapnivalók: hamburger krumplival és salátával 3,50 euró, sör 3 euró, komolyabb piák 4 eurótól.

2019. március 11.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon