ÚTIKRITIKA.HU / Zakinthosz


hirdetes


útikritikák


Aqua Bay - vélemények

Zakynthos - Tsilivi - Hotel Aqua Bay 5 cs.

Lényeg:

Inkább egy 4 csillagos színvonalat érdemes elképzelni. Ami tán 5 csillagos, az a hotel összetett infrastruktúrája, a szolgáltatások sokfélesége, és a tisztaság.
Családok számára nagy eséllyel bizonyulhat jó választásnak. Pároknak nyárra kevésbé való a gyerekzsivaj miatt. Az ellátás és a szobák minősége nem tartozik a fő erősségeik közé.

Hol?

A kellemes Tsilivi városka központja gyalog 15 percre van.

A repülőtéri transzfer kb. 20 perces.

Strand:

12-15 perc gyalogtávolságra van a legközelebbi strand, ami keskeny, kavicsos, és nem kifejezetten szép. A strandhoz egy olívakert ösvényén keresztül vezet az út. Hajóval rövid idő alatt elérhetők sokkal szebb strandok.

Milyen?

Nagy területű a hotel, szerencsére az épületek nem magasak. Nyaranta, lényegében az iskolai szünet idején, a vendégkör legalább 80-90 százaléka gyermekes család.

A helyben lévő vízi vidámpark kárpótlást jelenthet azért, hogy a strand nincs igazán közel. A hotel medencéi szuperek. A legnagyobb medence a vízi vidámpark része, Gyakran előfordul, hogy nincs minden csúszda egy időben üzemben.

Szobák:

A szobák kellően tágasak, kivéve a családi szobákat, amik picit szűknek bizonyulhatnak. Nincsenek frissen felújított állapotban. A szobák takarítása rendben van.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos.

Ellátás:

A svédasztalos étkeztetés választéka nem hatalmas. Az étkek minősége közepes. Jók a pizzák és a desszertek.

2023. május 9.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon