ÚTIKRITIKA.HU / Zakinthosz


hirdetes


útikritikák


Mon Repo stúdiók**+ - Laganas - vélemények

Zakinthosz - Laganas - Mon Repos stúdiók**+

Lényeg:

Egyszerű szálláshely apróbb tökéletlenségekkel, szóval nagyon finnyásak ne válasszák. A szobák kicsik. Az ár-érték arány megfelelő.

Hol?

Kiváló az elhelyezkedése, mert közel van Laganas központja, de azért kellően távol ahhoz, hogy ne kelljen elviselni túl nagy éjszakai lármát.  Békés, nyugis a közvetlen környék. Laganas főutcája gyalog csupán 5 percre van.

Strand:

Gyalog kb. 10 perc.

Milyen?

Jól néz ki a medence.

Stúdiók:

A fürdőszobák picik, de mégis jól használhatók (szűk a zuhanyozó). Az ágynemű cseréjének gyakorisága szabályozatlannak tűnik. A légkondi túl zajos.

Szolgáltatások:

Aranyosak, elképesztően segítőkészek a tulajok. Jó a bárban alapozni az éjszakai bulizáshoz. 

2019. március 11.

« vissza

Kommentek

Nagy József, 2022. 07. 17. 15:05
Mon Repo suites: Kedves tulajdonosok. Felújított, szép szállás. Kis szoba, zuhanyozóval, erkéllyel. Szerintem szép, teljesen rendben van (bár, úszómedence). A booking-on lévő képek valósak. Ami kevésbé tetszett: minden nap ugyanaz volt a reggeli, ami egy hét után unalmas. A wifi gyakorlatilag használhatatlan. Kapsz ugyan jelszót, csak használható net nincs hozzá. A mai világban ez már szerintem nem korrekt.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy nyugodtan lehet pihenni. Igaz, távolabb van a főutcától, de én gyakorlatilag egyetlen éjszakát nem tudtam nyugodtan átaludni. Reggelig hallani a bulizók hangoskodását, quadok, motorok zúgnak el az utcán. Aki szeretne éjszaka aludni, ne foglaljon szállást Laganasban. Persze ha hajnalig bulizol, akkor nem rossz választás.
Úgy írják magukról, hogy tengerre néző kilátás. No, ez nem igaz. Csak a kertet látod.
Reptéri transzfer szintén nem igaz, ellenben segítenek taxit hívni.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon