ÚTIKRITIKA.HU / Zakinthosz


hirdetes


útikritikák


Gloria Maris 4cs- vélemények


Görögország – Zakinthosz – Gloria Maris 4cs.


Lényeg:

A hotel nagyrészt nincs felújított állapotban. Helyi viszonylatban s ebben a kategóriában átlagos színvonalú szálloda, ami azt jelenti, hogy inkább egy erősebb 3 csillagos minőségre tanácsos számítani.
Sok függ attól, hogy felújított vagy még nem felújított szobát kapunk. A hotel erőssége a kellemes külső környezet.

Hol?

A környék szép és nyugalmas, mert némileg kieső helyen van. Érdemes autót bérelni, de olyat ami jól tudja viselni az utak gynege állapotát.

Strand:

A tenger a hotel előtt.

Milyen?

A hotel kinézetre kívül és belül is szép, hangulatosra tervezett. A tisztaság többé-kevésbé rendben van, a kellemes medence is gondozott. Az jó, hogy a nagy medencét nem használhatják 16 éven aluliak.
Szép a hotelből a tengeri kilátás.
A hotelen belül a pihenést zavarhatja a hangos zene.

Szobák:

A szobák takarítása nem kellően alapos és gyengén szervezett.
Gyakori, hogy kezdetnek adnak egy gyengébb minőségű szobát, oszt ha a vendég elég határozottan lép fel, akkor egy-két napra rá kiharcolhat egy valamivel jobbat (esetleg valamennyi extra pénz kifizetése ellenében). A felújított szobákból szép a kilátás.
A fürdőszobák kicsik.

Szolgáltatások:

A személyzet zömében szívélyes és előzékeny, de van köztük néhány motiválatlannak tűnő egyén, és a főnökasszony is nehezen viseli el a panaszkezelést.

Ellátás:

Az ellátás választéka kissé egyhangú, de a hagyományos görög konyha specialistásaival. Jól meg lehet ismerkedni. Az őszibarack konzervből származik. A reggeli közepes.

2020. január 21.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon