ÚTIKRITIKA.HU / Krk-sziget / Malinska


hirdetes


útikritikák


Malin Hotel**** - Malinska

Krk-sziget –Malinska - Hotel Malin****
Lényeg:
Nagyon szép, kellemes légkörű szálloda príma elhelyezkedéssel. A szobák tágasak. Jó a félpanziós ellátás, dicsérhetők a szolgáltatások. Nem egy modern építmény s ebből adódóan persze vannak itt-ott szépséghibák, műszaki-gépészeti elavultságok. Nem vészesek.
Az ár-érték arány jónak mondható.
Hol?
A tengerszinthez képes némi magaslaton áll a hotel.
A helybeni (kb. 100-200 méterre lévő) strand nem csúcs. Odafelé lefelé lépdelünk, felfelé kis edzés.
Van egy lebetonozott rész, ahol vannak napozóágyak és napernyők, fizetősen (két napotóágy és egy napernyő egy napra 10 euró. Valamint van egy kavicsos strand rész. A tengervíz gyönyörű átlátszó. Vizi sünökből sok van.
Vannak vendégek, akik inkább átmennek a Villa Rova elötti kicsi, de kellemesebb strandhoz napozni és fürödni. Ott amúgy van egy jó pizzeria is. A hoteltől mindkét irányban közel van alternatív strand.
Kellemeseket lehet sétálni a sziklás part mentén. Szép a sétány. A közelben van több szép, sziklás, természetes (azaz nem kiépített) strand.
A hoteltől kb. 100 méterre található egy praktikus kis szupermarket. A Malisnka-i sétány mozgalmas része kb. 10 perc gyalogtávolságra van. Na, ott vannak boltok, fagyizó, vendéglők stb.

Milyen?
Kívülről is roppant vonzó és gondozott építmény, igaz régen építették. Részleges felújítás nyomai észrevehetők. Medencével nem rendelkeznek.
Szobák:
Nagyon szépek, gondozottak, tiszták a szobák. A napi takarítás rendben van. A tévékészülékek régimódiak. Vannak közeli betonfalra néző szobák is. Persze a direkt a tengerre néző szobák kínálnak nagyobb élményt. Vannak részleges tengeri kilátású szobák is.
A fürdőszobák légtechnikája kissé zajos.
Szolgáltatások:
A személyzet készséges, segítőkész, de van köztük néhány, aki mindig komor arcot vág, és nem siet a vendégnek járó előre köszönéssel. Gyorsan orvosolják a reklamációkat.
A szauna fizetős. Van egy kis játszóterük.
Ellátás:
Mind a büféreggeli, mind a büfévacsora jó, változatos, az étkek (köztük sok horvát specialitás) finomak. A tágas étkezőteremben figyelmesen, ügyesen dolgozik a személyzet. Furcsa, hogy a teraszon való étkezéshez az asztalhoz jutást kiváltságként kezelik.
2017. május 9.

Ez egy jó hotel. Ide kattintva a Vistánál tájékodódhat az árakról és le is foglalhatja.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon