ÚTIKRITIKA.HU / Opatija Riviéra / Lovran


hirdetes


útikritikák


Hotel Lovran***

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

A szálloda Lovranban, közvetlenül a tengerparti főút és a tengerparti sétány között helyezkedik el, a Hotel Excelsior és a Hotel Bristol között, két villaépületben. Központi a fekvése, a város bármelyik pontja gyorsan elérhető innen.
Az Opatija szomszédságában elhelyezkedő Lovran nagyon bájos kis település, és maga a szálloda is a régi időkre emlékeztető épületek egyikében kapott helyet. Lovran villái harmonikusan illeszkednek a szép tájhoz. A város rendkívül jó kiindulópont isztriai vagy egyéb kvarneri kirándulásokhoz.

Tengerpart

A hotel alatt közvetlenül van egy betonos, kiépített strand. Elég kicsi a hely, lépcsőkön kell a Lungomare sétányról lebaktatni, és a sziklák közé benyomott betonos teraszon lehet napozni. A part az Opatijai Riviéra nagy részén sziklás, így itt is ez a jellemző. A vízbe való bejutás sem a legegyszerűbb, de van, aki ezt kimondottan szereti. A parthoz levezető sétány lehetne szebben rendben tartva. Vannak napozóágyak, de elég zsúfolt és kicsi a hely, hogy kényelmes magántere legyen az embernek. Gyermekekkel talán épp ezért nem a legjobb választás. Viszont egy kis sétával vagy pár perces autóúttal szuper strandokat lehet találni (akár Mošćenička Dragaban), ahol van lassan mélyülő, aprókavicsos szakasz is.

Milyen?

A visszajelzések nagy többsége pozitív. A hotel a környék egyik legromantikusabb szállodája. A Hotel Lovrant az utóbbi időkben teljesen felújították, és ez meg is látszik rajta, a homlokzatot szépen renoválták és a belső terek is felújítottak. Főleg pároknak való ez a hangulatos, barátságos, stílusos hotel. A szállodában betartják azt a szabályt, hogy "a vendég a király”.

A Kvarner-öbölre nyíló kilátás gyönyörű, közel a strand és a sétány, szóval leginkább romantikus hangulatot ébreszt az emberben a környék. A hotel tiszta, és az egész atmoszféra visszavarázsol minket 120 évvel korábbra. A hotel fogadótere és bárja jól néz ki, a napozóteraszon elköltött reggeli is nagyon kellemes élmény. A személyzet segítőkész és barátságos. A háziállatokat szívesen látják a hotelben.

Szobák

Főleg tengerre néző szobát érdemes választani, mert világosabbak, szebb a kilátás és legfőképpen kevésbé zajosak. Az utcára néző szobák ezzel szemben sötétebbek és nagyon beszűrődik a főút forgalmának zaja. A tetőtéri szobákban gerendákat kell kerülgetni, bár meg kell hagyni nagyon jól néz ki az itt-ott felbukkanó faanyag. A berendezés az összes szobában letisztul és világos színű, amely nagyon jól kiemeli az elegáns stílust. A szobák egy része légkondicionált. Van a szállodában 3 nagyobb apartman is, hálóval, nappalival.

Szolgáltatások

A hotelben két konferenciaterem van, ez a környék ugyanis télen sem alszik, sok cég szervez az Opatijai Riviérára konferenciát. Van internetsarok és a recepción széfek. A hotel alatt két teniszpálya várja a mozogni vágyókat, kellemes dolog lehet a tengerparton teniszezni ilyen szép környezetben. A wellness részleg nem túl nagy, de nagyon szépen megcsinálták. Itt be lehet fizetni egy masszázsra, vagy egyéb szépítő kezelésre, szaunázásra.

Ellátás

A reggeli megfelelő, a 3 csillagos kategóriához mérten bőséges, bár hallottunk már panaszokat ezzel kapcsolatban. A vacsora svédasztalos, a választékkal -a hotel kategóriáját tekintve - szintén nincs nagyobb baj.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA