ÚTIKRITIKA.HU / Krk-sziget / Omisalj


hirdetes


útikritikák


Adriatic Hotel**+

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

A hotel a város központjától 15 perc gyalogútra van, egy fás területen. Ez a része Omišaljnak a legturistásabb, hiszen a hotelben rengeteg vendég száll meg, így nagy a nyüzsgés. A bulizó fiatalok sokszor éjfél után is hangoskodnak.

Tengerpart

Elég közel van egy aranyos kis öböl, ahol lehet fürödni, és főleg úszni, mert gyorsan mélyül a víz. Strandnak nem is lehet nevezni, mert nincs kialakítva szinte semmi. A tengervíz viszont szép és tiszta. Bizony a stranddal szemben egy mesterséges félszigeten olajtároló tartályok éktelenkednek, vagy 200 méteres távolságban. Vannak olyan nyaralók, akik számára ez a látvány hangulatromboló. Nyilván vannak olyanok, akik a kedvező ár miatt ezt a hátrányt is hajlandók elnézni. Vannak távolabb a szigeten jobb strandok.

Milyen?

Lezser légkörű, tiszta, elég nagy, felújításra szoruló állapotban lévő hotel. Csakis könnyed felfogású, nem túl kényes ízlésű és szigorú elvárásoktól mentes utazóknak való. Családoknak és fiataloknak jó választás lehet. Tudomásul kell venni, hogy nem vétetlenül ilyen szerény a szálláshely besorolása. Többek szerint jó az ár-érték arány. Nagy területen fekszik, fenyvesekkel vannak körülvéve a pavilonjai. A főépületen kívül két melléképülete van.Elég régies, ódivatú hotel. Van főépület és melléképületek. Nincs lift, és emiatt van (segítség nélküli) bőröndcipelés az emeletre. Valóban ráférne az egész hotelre egy alapos felújítás.

Szobák

A szobák nagyon kicsik, két főre éppen, három főre már kevésbé kényelmesek. A bútorzat régi, a tisztaság sem az igazi, a fürdőszobák pedig, eléggé spártaiak. Vannak tengerre néző szobák, bár a fáktól nem teljes a kilátás. A szobák nagy része balkonos. A manzárd szobákban nyáron gond a nagy hőség a légkondicionálás hiánya miatt. Az ágyak matracai nem minőségiek. Franciaágy helyett két összetolt ágy van, akkor is, ha az utazó kifejezetten franciaágyat kért. A takarítással legalább nincs nagy gond, igaz nem túl alapos. Kivéve azt, hogy a takcsi nénik reggel kilenckor már hadrendbe állnak és könyörtelenül elkezdik a szobák támadását. Nincs TV készülék, nincs légkondicionálás. Széfet lehet és nagyon ajánlatos bérelni a recepción.

Szolgáltatások

  • Barátságos, segítőkész a személyzet. A szobákkal kapcsolatos reklamációkat azonban láthatóan unják. Nyilván sok panaszkodást kell hallgatniuk.
  • Jó, hogy van parkolójuk, meg teniszpályák.
  • Nincs wifi. Van egy számítógép a fogadótérben, használata fizetős.

Ellátás

  • A reggeli nem igazán tartalmas.
  • A vacsora egyszerű, a választék unalmasan ismétlődő. Gyümölcs nincs, vagy csak nagyon ritkán.

FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon

SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA