ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Selce


hirdetes


útikritikák


Marina Hotel****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

Hozzávetőleg félúton van Crikvenica és Selce között. Mindkettő kb. 10-20 perc gyalogos távolságra van. A két település között egész nap közlekedik a liliputi vasút. Közvetlenül a tengerparti út mellett helyezkedik el, amely elválasztja a strandtól, de nincs nagy veszély, hiszen itt lent nincs hatalmas autós forgalom, inkább biciklisek, robogósok és sétáló emberek jelentik itt a mozgást. A tengerhez képest az első épületsorban van. Az öböl szemben van Krk-szigettel és ez szélvédettséget nyújt. Csodás a Krk-szigetre nyíló panoráma. A környéken van sok kirándulási lehetőség, de inkább gépkocsival megvalósíthatók. A parkolás kissé problémás, bár van a hotelnek parkolója, de elég meredek helyen lehet megállni.

Tengerpart

A parti úton kell csak átmenni és már ott is van a strand. A tengervíz nagyon tiszta. A hotel privátstrandja betonplatós és ez elég idegenkedő, komor érzést kelt azokban, akik az ilyenhez nincsenek hozzászokva . A betonon vannak a napozóágyak és napernyők. Ajánlatos fürdőszandált vinni a tengeri sünök, a kavicsok és a sziklák miatt. A víz itt is viszonylag gyorsan mélyül, de ez a térségben megszokott.

Milyen?

A visszajelzések nagy többsége pozitív. Tanácsosabb talán egy erősebb 3 csillagos színvonalra felkészülni. A szobákról kifejezetten jók a vélemények. Nagyvonalakban rendben van a tisztaság. Jó választás lehet pároknak, szingliknek, gyermekes családoknak és nyugalmat keresőknek egyaránt. Olyanoknak való, akik nem csak tengeri fürdőzést terveznek, hanem kirándulásokat is. Többek szerint jó az ár-érték arány.Új, mutatós építmény gondozott állapotban. A bútorok viszonylag újak, nem csak a közös részeken, hanem a szobákban is. A környék egyik legjobban kinéző hotelje. Az alagsori tengervizes medence jó, hogy van, bár egyesek nem találták kellően vonzónak a lestrapáltsága miatt. Amúgy a vize meglehetősen hideg. Kellemes vendégkör, többnyire középkorú nyugat-európaiak látogatják.

Szobák

Tágasak, korszerűen berendezettek. Kényelmesek az ágyak. A fürdőszobákban kevés a pakolási lehetőség. A káddal kombinált zuhanyzó csak az alacsonyabb vendégek számára kényelmes. A takarítás nem teljesen alapos. A takarítóknak a beágyazásról alkotott elképzelése elég laza lehet. Szinte minden szobának van teljes vagy részleges tengeri kilátása. A teljes kilátás örömhozadéka persze nagyobb. A balkonon van egy asztal és két szék. Van két olyan szoba is, melyekhez hatalmas, befüvesített terasz tartozik, onnan eszményi a kilátás.

Szolgáltatások

A személyzet segítőkész, barátságos, s ez különösen érvényes a recepciósokra. Van szauna és edzőterem is. Az edzőterem nincs túl jó állapotban, de aki nem akarja a napi rutinjához szükséges testmozgást elmismásolni, annak megfelelhet.

Ellátás

Az ellátás korrekt, bár lehetne gazdagabb. A reggeli rendben van, a szokásos felvágott, lekvár, kolbászka, tojásételek variációkkal találkozhatunk. Érdemes félpanzióra befizetni. A vacsora választéka elég jó. Az éttermi személyzet néha kissé lomha.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA