ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Crikvenica


hirdetes


útikritikák


Falkensteiner Hotel Therapia****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | SzobákSzolgáltatások | Ellátás

A visszajelzések nagy többsége pozitív. A hotel árasztja magából az eleganciát. Nyugalmas pihenést, kikapcsolódást biztosító impozáns szálloda. Mind külsejét, mind belsejét tekintve a tág környék egyik legjobb hoteljének tekintik. Inkább középkorú pároknak, nyugalomra, feltöltődésre vágyóknak ajánljuk. A gyermekek itt unatkozhatnak, a városi nyüzsgés is kissé messzebb van.

Hol?

Mindenki megállapítja, hogy elképesztően gyönyörű helyen fekszik a hotel, amely egyébként a horvát Adria második legöregebb szállodája 1895-ben alapították.. A kilátás innen a Kvarner-öbölre nagyon szép. A városi északi peremén fekszik.

Tengerpart

Nincs a hotelnek saját strandja, de kis sétával bármelyik irányban találhatók városi szabad strandok. A hotel medencéi impozánsak, de szűknek bizonyulhatnak, tekintve a hotel vendégkapacitását. A medence vize egyeseknek hideg lehet.

Milyen?

Az art nouveau stílusban épült palota visszavarázsol minket a 20. század elejére, a hangulatot az is emeli, hogy pár éve az egészet felújították, minőségi modern alapanyagok használatával, mégis korhűen. A fogadótér lenyűgöző, a bútorok kényelmesek a lobbyban, de a kertben is. A kert egyébként gondozott, ápolt, kellemes sétákra ideális.

Szobák

Nagyon színvonalasak, kényelmesek, tiszták. Végre egy hotel, ahol a szobák zajszigetelése rendben van. A kilátás pedig álomszerű. A takarítás lehetne alaposabb is, a padlószőnyeg itt-ott foltos, tán koszos. A szobában a megvilágítás nem a legpraktikusabb. Minden szobában van LAN internet csatlakozási lehetőség és klíma is.

Szolgáltatások

A személyzet udvarias és szívélyes. A szolgáltatások apró részletein van még mit csiszolni, az igyekezet megvan, de még szakmailag fejlődhet a személyzet ezen a téren. A spa részleg elfogadható minőségű. Szabad teniszpályához nem könnyű jutni.

Ellátás

A reggeli választéka lehetne gazdagabb, az étkezőhely rosszul megvilágított. A konyha nem a hotel erőssége, bár igyekeznek itt is, de előfordul, hogy nincsenek kellő hőfokon tartva a pulton levő ételek. Az italok árfekvése elég drága.

Vissza az elejére


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA