ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Novi Vinodolski


hirdetes


útikritikák


Family Apartman***** (Hotel The View része)

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Apartmanok | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

Elég szép az apartmanház elhelyezkedése Novi Vinodolski határában, kellemesen beépülve a tájképbe. Az egész komplexum a Family apartmanok épületeiből és a mellette fekvő The View Hotelből áll össze. Az épületek teraszosan, 5 sorban helyezkednek el és a szárnyak az öt, ebben a térségben jellemző szélfajtáról kapták a nevüket (bura, jugo, maestral, tramontana és levant). Szükség van gépkocsira a környéken való közlekedéshez. A közvetlen környéken ugyanis nincs semmi mozgalmasság. Novi Vinodolski belvárosa kb. 2 km-re helyezkedik el, és gyalog elég veszélyes besétálni, mert nincs járda az autóút mentén. A közvetlen környéken nincs semmi szórakozási lehetőség a hotel szolgáltatásain kívül.

Tengerpart

A komplexum finomkavicsosnak írja le a strandját, valójában és jellemzően a hotel alatt egy lebetonozott strand van, ráadásul nem kifejezetten igényes állapotban, a Family apartmanok alatti részen van lassan mélyülő szakasz is. A strandon nincs szükséges mennyiségű napozóágy. Itt is, meg a wellness részlegben is dúl a nem kellemes nyugágyfoglalási küzdelem.

Milyen?

Természetesen többnyire gyermekes családok lakják a ház apartmanjait. Lényeges előny, hogy a vendégek használhatják a mellette lévő, 5 csillagos Hotel The View wellness részlegének medencéjét, meg az éttermét. A hotel menő vendégei nem igazán örülnek a szomszédból átjövő gyerekek által keltett zsivajnak. Összességében kellemes hely ez a pihenésre, bár nagyon megkérik az árát.

Az apartmanok a legújabb divat szerint vannak berendezve, szép pasztellszínek jellemzik. A nyaralótelep területén kicsit fárasztó lehet a mászkálás, mert viszonylag meredek dombon sorakoznak több utcában a házak. Viszont pont e miatt a teraszos elrendezés miatt gyönyörű a kilátás az üdülőtelep legtöbb pontjáról. A medencék vizét túl hidegnek mondják, és a partján persze már reggel 8 óra előtt megkezdődik a törölközővel lefoglalós vetélkedő az aznapi napozóágyért.

Apartmanok

Az apartmanok berendezése letisztult, korszerű. Lehet foglalni két hálószobás, két fürdőszobás (!) apartmant is. Elég tágasak az egységek, kényelmesen elférnek itt nagycsaládosok is.

Szolgáltatások

  • Az apartmanokban foglalók használhatják a Hotel The View spa részlegét.
  • A Novi Spa medencekomplexuma, szaunái és fitneszrészlege valóban nagyon szép, rengeteg szolgáltatás közül lehet választani. Itt a gyerekekre is gondoltak, van egy „gyermekváros”, ahol jól elvannak a gyerekek, amíg a szülők relaxálnak. A wellness részen nincs kellő mennyiségben nyugágy.
  • Napi 10 eurót kérnek el pluszban a garázsban való parkolásért.

Ellátás

A legtöbb vendég önellátást választ és nem fizet be reggelit vagy félpanziót. A hotel éttermének konyháját sokféleképpen ítélik meg. A főszezonban több étterem közül is lehet választani. A hotel Enjoy nevű étterme igen magas árakkal dolgozik. Többek szerint színvonalas, jó választékú az ellátás. Problémát okozhat, hogy a komplexum területén nincs bolt, így az ellátás nélkül lakónak kocsiba kell ülnie, ha nem akar a hotel éttermeinek egyikében étkezni.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA