ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Novi Vinodolski


hirdetes


útikritikák


Hotel The View*****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás | Árak

Hol?

Elég szép a hotel elhelyezkedése Novi Vinodolski határában, kellemesen beépülve a tájképbe. Szükség van gépkocsira a környéken való közlekedéshez. A hotel közvetlen környékén ugyanis nincs semmi mozgalmasság. Novi Vinodolski belvárosa kb. 2 km-re helyezkedik el, és gyalog elég veszélyes besétálni, mert nincs járda az autóút mentén. A közvetlen környéken nincs semmi szórakozási lehetőség a hotel szolgáltatásain kívül. Ehelyett legyen ez: A hotelhez tartoznak a Family apartmanok*****, és mivel azok vendégei is használhatják a The View wellnesz részlegének medencéjét, meg az éttermet, elég nagy szokott lenni a gyerekzsivaj.

Tengerpart

A hotel finom-kavicsosnak írja le a strandját, valójában és jellemzően a hotel alatt egy lebetonozott strand van, ráadásul nem kifejezetten igényes állapotban. Viszont az Family apartmanok alatti részen van lassan mélyülő szakasz is.
A strandon nincs szükséges mennyiségű napozóágy. Itt is, meg a wellness részlegben is dúl a nem kellemes nyugágyfoglalási küzdelem.

Milyen?

Nagyon szép hotel szép szobákkal. Az egész komplexum a Hotel The View és a mellette fekvő Family apartmanok épületeiből áll össze. Az épületek teraszosan, 5 sorban helyezkednek el és a szárnyak az öt, ebben a térségben jellemző szélfajtáról kapták a nevüket (bura, jugo, maestral, tramontana és levant). Többen mégis megkérdőjelezik az 5 csillagos besorolás jogosságát. Egyes vélemények szerint a hotel a honlapján lévő információkkal, képekkel jobb minőséget sejtet, mint, amilyen a valóság. A kritikusok szerint sem rossz összességében a hotel, csak vannak bosszantó apróságok. Fő gond tán az, hogy a személyzet tán még nem nőtt fel egy 5 csillagos hotelben elvárható szolgáltatási nívóhoz, vagy nincsenek kellően jól koordinálva. Jó a wellness rész. Horvát tengerparti viszonylatban kiemelkedő minőségű a félpanzió tartalma. Nem érdemes ajánlani a hotelt olyanoknak, akik szeretik, ha a hotel közelében, gyalogos távolságokra vannak programozási, szórakozási és vásárlási lehetőségek.

Zömében, nagy vonalakban igazán igényes kialakítású hotel. Látszik, hogy sok pénzt költöttek rá. Az országban dicshimnuszokat zengenek róla a helyiek, mert valóban az egyik legnívósabb szálláshely a térségben (főleg a spa részleget imádják). Nem véletlenül kapta ezt a nevet a szálloda, csodálatos tengeri kilátása van.

Szobák

  • Elég kicsik. Ízlésesen, színvonalasan berendezettek.
  • Vannak vendégek, akik nem tartják szerencsés, kellemes megoldásnak, hogy a hálórésztől a fürdőszobát (beleértve a vécét) egy tolóajtó választja el.
  • Nincs zuhanyzós fülke, hanem kád zuhannyal. A bútorok divatosak, kellemes légkört árasztanak.
  • A takarítás kissé felületes.

Szolgáltatások

  • A Novi Spa medencekomplexuma, szaunái és fitneszrészlege valóban nagyon szép, rengeteg szolgáltatás közül lehet választani.
  • Itt a gyerekekre is gondoltak, van egy „gyermekváros”, ahol jól elvannak a gyerekek, amíg a szülők relaxálnak.
  • A wellness részen nincs kellő mennyiségben nyugágy.
  • Napi 10 eurót kérnek el pluszban a garázsban való parkolásért.

Ellátás

A hotel éttermének konyháját sokféleképpen ítélik meg. A főszezonban több étterem közül is lehet választani. Többek szerint színvonalas, jó választékú az ellátás. Jó dolog a lustálkodni szeretőknek, hogy 11-ig lehet reggelizni.
Kár, hogy az étterem ülőalkalmatosságai állapotukat tekintve nem méltóak az 5 csillaghoz.

Árak

EUR/fő/éj
reggelivel
márc. 1-31.; okt. 14-31. márc. 31. - máj. 26.; szept. 22. - okt. 14. máj. 26. - jún. 30.; szept. 8-22. jún. 30. - júl. 14.; aug. 25. - szept. 8. júl. 14. - aug. 25.
Kétágyas szobában 160 170 190 220 240
Junior suite szobában 200 210 230 260 280

FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA