ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Novi Vinodolski


hirdetes


útikritikák


Hotel Lišanj**

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

Jó a hotel elhelyezkedése, hisz közvetlenül a tengerparton van. Ez a város legismertebb hotelje, hiszen a legmenőbb strand mellett van. Az óvárosba könnyedén, gyorsan be lehet gyalogolni. A városba érkezve a főúton haladva nem látszik a szálloda, így érdemes figyelni a táblákat, mert egy kis utcán kell lekanyarodni jobbra a hotel bejáratához. A hotellel szemben van egy pizzás elég barátságos árakkal.

Tengerpart

A Lišanj Hotel előtti strandszakasz a város központi strandja, így arra kell számítani, hogy a hotel vendégein kívül a városban nyaralók nagy része is itt fürdőzik. Így gyakran nagy a hangzavar, ordít a zene, ordítanak a gyerekek, röplabdáznak és frizbiznek a fiatalok, csobognak a zuhanyok, szóval zajlik az élet. Aki nyugisabb helyen szeretne strandolni, bizony sétálnia kell pár száz métert az elhagyatottabb partszakaszokhoz. A tengervíz szép tiszta. A part homokkal felszórt, a vízbe lépcsőkön lehet bejutni. Sziklás partszakaszokat a hoteltől északra, míg lassabban mélyülő szakaszokat a hoteltől délre találhatunk. A strandon két napozóágy és egy napernyő bérlése 3200 forintnak megfelelő kunába kerül.

Milyen?

A visszajelzések csekély többsége inkább kedvező véleményt jelenít meg. Egy 2 csillagos kategóriájú szálloda esetében a világon mindenhol előfordul csalódás. Ez azonban inkább abból fakad, hogy sokan irreálisan sokat és jót remélnek. Bizony a szálloda állapota lestrapált. Tisztaságmániásoknak nem ajánlatos ezt a szállodát választani. Tehát olyanok válasszák ezt a szállodát, akik lezser felfogásúak, nem feltétlenül igénylik a jó minőséget, ha van mód spórolni. Vannak sokan, akik elfogadták fegyelmezetten, hogy ilyen árfekvésben szerény minőség kapható. A kategóriájának bizony rendesen megfelel. Az alapvető kényelem azért biztosított. A hotel elhelyezkedése szuper, tehát akik belenyugszanak abba, hogy nem a legjobb minőségű a szálláshelyük, azok nagyon jól érezhetik magukat ezen a helyen.

Régi (szocreálos) hotel, amelyet tán sosem újítottak fel. (Pedig jók a szálloda adottságai.) Persze ha felújítanák, akkor meg a szobákat drágábban kínálnák. Amúgy a hotel kívülről nem néz ki rossznak, sőt a fogadótér is egész mutatós. A szobákban mutatkoznak meg a fő gyengeségek. Alapvetően a tisztasággal nem is lenne baj, de a bútorok elég régimódiak. A közös terek, folyósok és az étterem is nagyon sötét. Kicsit olyan az ember érzése, mintha egy labirintusban kéne kiigazodnia. A hotel medencéjénél fizetni kell a napozóágy használatáért (800 forintnak megfelelő kunát). A tengervizes medence vize amúgy elég hideg. A hotel főszezonban elég zajos, főleg a gyerekzsivajtól, mert sok a család. Az elő-, és utószezonban pedig sok gyerekcsoport érkezik ide osztálykirándulásra.

Szobák

  • A szobák mérete teljesen rendben van. Nincs klímaberendezés, nincs hűtőszekrény, nincs széf. A balkon legalább elég nagy. Az ágyak elég jó állapotban vannak.
  • A takarítás nem kellően alapos és ez főleg a fürdőszobában érthető tetten.
  • Alvásra tökéletes, és a vendégek zöme nem is tölt ennél sokkal több időt a hotel épületében.

Szolgáltatások

A személyzet egy része szívélyes, mások nem igazán mosolygósak. A hotel vonzereje a környék szolgáltatásaiban rejlik. Közel van a belvároshoz is, tökéletes az elhelyezkedése. Strandolás szempontjából is hibátlan. A hotel ezért nem is törekszik a házon belüli szolgáltatások fejlesztésére, mert a közvetlen közelben mindent megtalál az utas.

Ellátás

A választék teljesen ismétlődő egyik napról a másikra. A minőség közepes. A vacsoránál az étkek nincsenek kellően felmelegítve. A reggeli elfogadható. Elég nagyüzemi az étkeztetés, nagy svédasztalokról választhatnak a vendégek, de elég hamar elfogynak a finomabb falatok, és nem kellően gyorsan hozzák az utánpótlást.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA