ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Selce


hirdetes


útikritikák


Slaven Hotel*

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

A hotel a település déli részén helyezkedik el, a központhoz közel. Nagy kiterjedésű, a főépületen kívül több pavilon áll a vendégek rendelkezésére. A közvetlen közelében főleg gyorséttermek, falatozók vannak, a beülős, elegánsabb éttermek kb.200-300 m-re találhatók. A hotel mellett található egy jó kis mini golf pálya, ahol a fák árnyékában órákat lehet játszani a családdal, barátokkal.

Tengerpart

Két strand van a közvetlen közelben, egy kavicsos és egy betonos. Nem tartoznak a horvát tengerparti viszonylatban a legszebbek közé. Így is népszerűek és augusztusban dugig tele vannak. Olyankor nem könnyű szabad napozóágyat találni napközben. A kavicsos strandon két napozóágyért és egy napernyőért összesen 90 kunát (3600 HUF) kell fizetni. Az egyik strandon vannak játékok kisgyerekek számára. Jó vízi sportlehetőségek kínálkoznak. Itt ki lehet próbálni akár az ejtőernyőzést is. A strandig vezető út tele van kísértésekkel büfék, fagyizók, talponállók képében. Homokos strandok nincsenek a közelben.

Milyen?

A hotel elfogadható, de fegyelmezetten tudomásul kell venni, hogy az egy csillagos besorolás nem tévedés. Na jó: lehetne akár 2 csillagos is, a lényeg, hogy szerény, minimális igényeket kielégítő szálláshely. Lehet vele spórolni a nyaralás költségein, annyi biztos. A hotel belül lestrapált állapotú. Fontos viszont, hogy az amúgy kicsi szobák legalább viszonylag tiszták. A szobákban nincs a hűtésnek semmiféle módja. Akármennyire alacsony is a hotel besorolása, a nyári főszezonban és főleg augusztusban jól tele van vendégekkel. A szálloda mellett szóló tényező, hogy a strand nagyon közel van és a kisgyereket nem kell hosszú ideig vonszolni a partig. Egyértelműen azoknak érdemes ezt a szállodát választani, akiknek csak az a fontos a szálláshely vonatkozásában, hogy valahol a fejüket lehajthassák, mert csakis a hotelen kívüli időtöltés lehetőségeire összpontosítanak.Kívülről egész pofásan néz ki, némi felújításnak köszönhetően. Belül már más a helyzet. A berendezés eléggé elnyűtt. Nincs lift. A vendégkör vegyes. Sok a család, de vannak idősek is. Lepattant bútorzata ellenére is roppant közkedvelt a szálloda.

Szobák

A tisztaság hozzávetőleg rendben van, viszont az ágynemű, a törölközők és a matracok nem nevezhetők jó minőségűeknek. A bútorzat özönvíz előttről való. Nincs klímaberendezés, nincs ventilátor. Az igazsághoz tartozik azonban, hogy a hotel épületéhez közel eső fák árnyékában a szobákba nem süt be annyira a nap, hogy elviselhetetlen hőség alakuljon ki. A fák azért a tengeri kilátást is mérsékelik. Nincs tévékészülék, nincs hűtőszekrény, nincs széf. No de egy ilyen kategóriában irreális is lenne ilyeneket elvárni. Az ágyak elég rövidek és a matracok puhák.

Szolgáltatások

A recepciósok segítőkészek, szívélyesek, bár nincs könnyű dolguk a szezon folyamán, sok vendég magasabb elvárással érkezik, így elég jól megtanulták a reklamációk kezelését (egyik fülükön be, mosoly, másikon ki). Kicsi a parkolójuk kapacitása.

Ellátás

A reggeli teljesen szerény, szegényes, átlagos, a választék mindig ugyanaz. A menüsoros vacsora választéka elfogadható, de érdemesebb kellően korán kezdeni az étkezést, mert késői időben a választási lehetőség szűkülhet. Két vagy három étel közül lehet választani normál helyzetben. A felszolgáló nyári munkás diákok, akik nem mindig állnak a helyzet magaslatán. Az étkező terem hatalmas és a főszezonban zajos a tömegtől.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA