ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Crikvenica


hirdetes


útikritikák


Hotel Zagreb**

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás | Egyebek | Vélemények

Tiszta, elfogadható hotel, persze érdemes reálisan viszonyulni ahhoz, hogy mit lehet elvárni egy 2 csillagos szálláshelytől. Kiváló a szálloda elhelyezkedése. A hotel elhelyezkedése ideális a fiataloknak, hiszen a zsibongó főutcára néz, ahol egymást érik a kocsmák és az éttermek. Kb. 600 méterre van egy diszkó (Fenix), amelyikben két teremben várják a vendégeket. Olyanoknak való a hotel, akik valóban csak alvásra és étkezésre akarják használni a hotelt. Nincs medencéjük sem, azaz nincs sok ok arra, hogy a vendég napközben a hotelben időzzön. A vendégek a külső, hotelen kívüli szolgáltatásokból, programlehetőségekből állítják össze a nyaralás lényegét.

Hol?

A szálloda a tengerparttól 50 m-re, a központban helyezkedik el. A közvetlen szomszédságában találhatók az éttermek, kávézók, fagyizók és természetesen az elmaradhatatlan ékszerboltok, ajándéküzletek. 400 méterre van két szupermarket, ahol jutányos áron lehet élelmiszert vásárolni. 600 méter távolságban van egy minigolf pálya.

Tengerpart

Kb. 50 méterre van az ingyenes közstrand (városi strand) , amely sóderrel felszórt, lassan mélyülő szakasz, így gyermekes családok is szívesen időznek itt. Hozzávetőleg 200 m-re található egy fizetős, apró-kaviccsal/homokkal felszórt strandszakasz, ahova a napijegy 15 kunába kerül a felnőtteknek, a gyerekeknek pedig 8,5 kunát kell fizetniük. Ez a fizetős strand jól gondozott. A tengervíz itt is tiszta és szép. Ezen az elkerített részen játszótér, strandröplabda pálya, csocsó asztalok, kávézók és éttermek is helyet kaptak. Esténként már nem kell belépőt fizetni, így szabadon látogathatók a táncos helyek, karaoke estek, amelyek ezen a területen belül vannak. Az árak itt nem sokkal drágábbak, mint a városi sétányon elhelyezkedő éttermekben.

Milyen?

A négyemeletes épület belül elég régimódian berendezett. A medence tiszta, gondozott. A négyemeletes épület berendezése mondhatni retro, ennek ellenére ügyelnek a tisztaságra. A bútorok öregek, látszik, hogy sok szezont végigszolgáltak már. Nincs medence.

Szobák

Tágasak. A napi takarítás rendben van. Hetente egyszer van ágyneműcsere. Törölközőt csak akkor cserélnek, ha ezt a vendég igényli (ezt jelezve a kádba vagy a földre rakja le a használtat). Van balkon szárítókötéllel. A fürdőszoba hangszigetelése meglehetősen gyenge. A bútorzat divatjamúlt. A fürdőszobában a zuhanyozásból mindig ,,árvíz” keletkezik. A strand felé néző szobákban nincs légkondicionálás. Amúgy érkezéskor érdemes (higgadtan) tisztázni a recepciónál, hogy a kiadott szoba tengeri kilátása milyen. A nem tengeri kilátású szobákból nyíló panoráma nem annyira kellemes.

Szolgáltatások

  • A személyzet barátságos, figyelmes és több idegen nyelven beszélő.
  • Nincs internetes hozzáférés. Babaágyat előzetes lekérés esetén tudnak adni.

Ellátás

10-ig lehet reggelizni. A svédasztalos vacsora választéka nem rossz. A mennyiséggel nincs gond. Kellemes az étkező légköre. A vacsora a szezonban svédasztalos, kevés vendég esetén (elő-, és utószezonban) pedig menüválasztásos.

Egyebek

Példa az árfekvésre: Egy gombóc fagyi kb. 250 HUF, egy pizza 1400 HUF, vízi bicikli egy órára 3100 HUF körül.

Vélemények

"Eléggé lelakott a hotel, de mi a párommal nem a hotelben ücsörögtünk, hanem egész nap mászkáltunk a környéken, vagy napoztunk a szuper strandokon. Elég sok a magyar a környéken, ez egy kicsit frusztrálja az embert a pihenése során. A fizetős strand nekünk nagyon bejött, mert nem egy nagy összeg, viszont van valami elegánsabb hangulata."


"Sajnos nagyon melléválasztottunk ezzel a hotellel, mert a gyerekkel utaztunk, és számunkra nagyon zajos volt a környék. Bár a gyerek élvezte, ez inkább csak minket zavart. A kaja nagyon jó volt a többi hotelhez képest, amit ismerünk. A szobánk nem volt nagy szám, a bútorok öregek, és olyan ágyunk volt, hogy a két ágy közti résben találtam magam minden reggel. A parkolás őrületesen nehéz, mert a hotel helyei elég hamar betelnek, a városi parkolás meg egyrészt nem könnyű, másrészt pedig nem is olcsó."

Vissza az elejére


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA