ÚTIKRITIKA.HU / Crikvenica Riviéra / Selce


hirdetes


útikritikák


Varaždin Hotel**

Milyen? | Hol? | Tengerpart | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás | Vélemények

Milyen?

A hotel a 70-es évek szocreál stílusát idézi. Az elhelyezkedése tökéletes, viszont a berendezése megfelel a 2*-os kategóriának. A bútorok öregek, a padlószőnyeg tisztasága is itt-ott hagy kivetni valót. Sokan a képek alapján azt hiszik, hogy a hotel épülete az a tengerparton közvetlenül a medencék mellett elhelyezkedő épületsor. Nekik csalódás lehet a helyszínre érkezve megvilágosodni, hogy a hotel eme épület fölött, kb. 50 m-re helyezkedik el. A panoráma páratlan. Sok szolgáltatás van a közelben karnyújtásnyira. Az itt nyaralók általában csak alvásra és étkezésre használják a hotelt. Ez a szálloda tipikus példája annak, hogy ha ráköltenének egy kicsit a felújításra, simán megérdemelné a 4 csillagot.

Hol?

A szálloda a település északi végéhez közel, a Crikvenicába vezető tengerparti út közelében található. Megáll előtte a kisvonat, így kényelmesen át lehet jutni Crikvenicába. Kellemes a medencéje, ami bár nem közvetlenül a hotel előtt van, de egy folyosón át lehet sétálni. A közvetlen közelében van étterem, pizzázó, koktélbár, pékség, pénzváltó. A belvárosig kb. 500-600 m-t kell sétálni a tengerparti sétányon.

Tengerpart

A hotel előtt közvetlenül nincs strand. A medencékben lehet fürdőzni, illetve a sétányon elindulva jobbra aprókavicsos, kavicsos és sziklás strandszakaszok váltják egymást, balra pedig a városi kiépített strand található. Itt betonos teraszokra lehet kifeküdni, van lehetőség napozóágyak és napernyők bérlésére is. A víz itt gyorsan mélyül, viszont jókat lehet pipával búvárkodni.

Szobák

A szobák elég tágasak, viszont a bútorok nagyon régimódiak. A padlószőnyegek is olyan „öreg” érzést keltenek az emberben. A kilátás a tengerre néző szobákból viszont fantasztikus. A szobákban van telefon, tv és balkon is tartozik hozzájuk. Összességében azoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok időt tölteni a szálláshelyükön, és tisztában vannak azzal, hogy a 2 csillagos minősítés ennél a hotelnél helytálló.

Szolgáltatások

Családi vállalkozás, mindent megtesznek a vendégekért. A hotel legfőbb ékessége a két medence, amelynek gyermekek számára kialakított része is van. A hotelben a főszezonban táncos esteket szerveznek, ilyenkor a táncteraszon folyik a mulatozás. Van lehetőség szaunázni és masszázsra is be lehet fizetni. A vendégek nagy része azonban nem nagyon használja a hotel szolgáltatásait, hiszen minden ott van a közelben, inkább isznak egy jó koktélt a tengerparton levő kocsmák egyikében, mint a hotel bárjában. Van parkoló, de elég káoszos itt is a parkolás. Az embernek kell egy nagy adag szerencse mire le tudja parkolni az autót.

Ellátás

A félpanzió jó és elégséges. Van lehetőség light all inclusive ellátás befizetésére is, ez azt takarja, hogy az étkezések mellé korlátlanul fogyasztható helyi bor, sör vagy üdítő.

Vélemények

"Mi egyéni üdülést fizettünk be. Nagyon szép Horvátország és a Kvarner öböl régiója. A szállodában befizettünk kirándulásokra (ez német és angol nyelven megy). Nagyon szép volt és ragyogóan szervezett pl.: a Krk sziget látnivalói című kirándulás, ahol busszal és hajóval mentünk. Nagyon jól sikerült út volt."


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Nyaralás Horvátországban!!! Nyaralás Horvátországban!!!
VISTA akciós ajánlatokSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes

FOTÓGALÉRIA