ÚTIKRITIKA.HU / Costa del Sol / Torremolinos


hirdetes


útikritikák


Natali Hotel***

Costa del Sol – Torremolinos – Hotel Natali***

Lényeg:

Tiszta, egyszerű hotel. A szobák világosak, tiszták, praktikusan berendezettek, de a felszereltség alapszintű. Az ellátás megfelel a kategóriának: közepes. Nem igazán való kisgyermekes családoknak (bár van egy játszóterük is). A hotel fő erőssége, hogy jó a központhoz közeli elhelyezkedése.
Csak olyanoknak ajánlható a hotel, akik hajlandóak reális elvárásokkal, lazán viszonyulni a 3 csillagos kategóriához. Mások számára kockázatos ezt a hotelt választani. Júliusban és augusztusban az ár-érték arány nem olyan jó, mint más hónapokban.

Hol?
A hotel domboldalra épült. Torremolinos kellős közepe pár perc gyalogtávolságra van. Közelben vannak tömegközlekedési eszközök megállói.
Nem messze van két nagy szupermarket a Lidl és a Mercadona.

Strand:
Sok (kb. 90) lépcsőfokon lépdelve lehet eljutni a hotelből a strandra (kb. 10 perc/700-800 méter). A visszaút testedzésnek is beillik. Alternatíva egy fizetős városi lift (0,50 euró/fő).

Milyen?
Nagyüzemi jellegű hotel. Néha a 4 lift is kevésnek bizonyul (részben mert lassan mozognak). Gyakran idegesítően hosszasak a várakozások a liftre.
Kicsi a medence, gyorsan megtelik fürdőzőkkel. 2017. tavaszán újították fel a medencét.
A vendégek között sok a belföldi spanyol és az orosz. A nem nyári hónapokban főleg spanyol és brit nyugdíjasok pihennek itt, jó olcsón. Ilyen időszakokban egyfajta szanatóriumi jelleget ölt a hotel.

Szobák:
A szobák átlagos méretűek. A tengerre néző szobákból csodás a kilátás. Vannak a hegy felé néző szobák.
A fürdőszobák régimódiak. A fürdőszobai tisztálkodási szerek utántöltése akadozik. A törölközők nem igazán jó minőségűek.
Amúgy is alapszintű a szobák felszereltsége (normális ebben a kategóriában. Nincs hűtőszekrény, hajszárító.

Szolgáltatások:
A recepciósok kedvesek, profik.
A parkolás körülményes. A wifi kapcsolat gyenge. Csak a fogadótérben és a bárnál van és egy hétre 10 euróba kerül (vagy óránként egy euró elszámolásban). A közeli kávézóban, bárokban a fogyasztás mellett ingyenes a wifi.
Van a hotelnek egy elég jó diszkója.

Ellátás:
A reggeli elfogadható. A vacsora valamivel jobb. Pozitívum, hogy az étkekhez a zöldségek jól láthatóan, és érzékelhetően frissek. Halakat is kínálnak mindig. A választék nem nagy.
Az étkezőterem eléggé zajos. Az orosz vendégek mindenből mohón vételeznek, mintha másnaptól már éhezniük kellene.
2017. május 23.

Itt lehet megnézni, hogy mennyibe is kerül

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Barcelonába Repülőjegyek Barcelonába
Olcsó repülőjegyek Barcelonába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes