ÚTIKRITIKA.HU / Atlanta


hirdetes

útikritikák


Atlanta

Atlanta dióhéjban | Tetszett & Nem tetszett | Vélemények | Szállás | Hasznos információk | Látnivalók | Georgia egyéb helyei | Olvasmányos linkek | Fotóegyveleg

Virginia Highland - b.j. fotója

Atlanta dióhéjban

 • Atlanta a Georgia szövetségi állam fővárosa. Magában a városban csak 514 ezren laknak, de a vonzáskörzetben legalább 6  millióan (2022-es becslés). A feketék (hivatalos megnevezéssel: afroamerikaik) a lakosság kb. 55 százalékát teszik ki. 39 százalék a fehérek aránya, azaz itt - sok más amerikai térséggel ellentétben - nagyon kicsi a spanyol ajkúak és az ázsiaiak aránya.
 • Atlantában bőséges az esti szórakozási választék, rengeteg élőzenés hely közül lehet választani. A legérdekesebb negyedek este: a belváros (Downtown), a Midtown és a Buckhead.
 • Atlanta az USA egyik legrosszabb közbiztonságú városa.

Tetszett & Nem tetszett

Tetszett

 1. Kellemes a belváros, de néhány külvárosi környék is
 2. Nagy a választék hotelekből
 3. Dús éjszakai élet, a mozgalmas, bohém Little Five Points negyed, élő zene az Eddie"s Attic-ban
 4. Az érdekes déli (southern) feeling és hagyományvilág
 5. Csomó zöldterület
 6. A legendás Fox Theatre hangulata
 7. Az éttermek választéka East Atlantában
 8. A méltóságteljes épületek Cabbagetownban
 9. A jópofa butikok Virginia Highlandben
 10. Az Atlanta History Center

Nem tetszett

 1. Nyáron túl nagy a hőség
 2. A hétköznapi csúcsidőkben a közlekedési dugók, a közlekedési morál az amerikai átlag alatt
 3. Vannak rossz közbiztonságú környékek, este is autóval kell közlekedni, nem lehet csak úgy sétálgatni bárhol
 4. Nagyon kevés parkoló hely a belvárosban
 5. Veszti el a kulturális gyökereit
 6. A Coca Cola múzeum untatott 10 perc után

Vélemények

"Atlantában vagyok egy nemzetközi konferencián. A résztvevők közül többeknek az a véleménye, hogy Atlanta egy vacak hely." (K.K., 2014)


"Atlanta feltűnően sok zöld területtel bír, ám a felhőkarcolók forgatagában a fák között sétálva is hamar észrevesszük, hogy a Downtown, vagyis az elsősorban üzleti negyed tulajdonképpen kihalt napközben. Miután Atlanta többször is porig égett, ezen egyik legrégebbi része hirtelen indult fejlődésnek a 20. század fordulópontján, viszont az ott lakók száma jelentősen csökkent később, ami miatt a messziről modernnek tűnő épületeken valójában igencsak nyomott hagyott az idő. Az 1996-os olimpiai játékokkal és a város parkjainak felújításával igyekeztek rehabilitálni ezt a városrészt, amely jelenleg is eltökélt szándékuk az őslakos atlantaiaknak (’Native Atlantans’, akik jelenleg a lakosságuk mintegy 10%-át teszik ki, őket elsősorban a y’all frázis gyakori használatáról lehet pillanatokon belül felismerni). Az élet azonban a Midtown részen zajlik, az üzleti negyed szomszédságában, számos kiváló étterem, bevásárlási lehetőség, valamint Atlanta kulturális öröksége is itt lelhető fel, mint az Olympic Park, a CNN központ, a World of Coca-Cola, korábban a világon legnagyobbnak számító Georgia Aquarium, valamint „Dr King” sírja." (Ádám, 2015)

Repülés

"Georgia állam fővárosába, Atlantába közvetlen járat nincs sem Budapestről, sem Bécsből. Mindkét helyről csak minimum 1 átszállással juthatunk el becenevén Hotlantába. Általában 190.000-200.000 Ft körül kell áldoznunk a repjegyre, ha 2-3 hónappal előbb már megvesszük, viszont aki 1 hónapon belül szeretne utazni, készüljön fel rá, hogy nem ússza meg 200.000 Ft alatt, hacsak nem fut bele egy akcióba. Budapestről vagy Bécsből lehet menni KLM-mel Amszterdamon, Air France-szal Párizson keresztül. British Airways londoni átszállással adja a jegyeit, Lufthansaval Frankfurton keresztül repülhetünk. Az árak között 20.000-40.000-60.000 Ft eltérés is lehet légitársaságtól, dátumtól, menetrendtől és telítettségtől függően.

Bécsből van olyan lehetőség is az Austrian Airlines és United légitársasággal, hogy Bécsből egyenesen Chicagoba repül a gép és ott kell átszállni a United belső járatára, ami Atlantába megy. Jó variációnak tűnik, aki az út nagy részét elsőre le akarja tudni, viszont itt arra mindenképpen felhívom a figyelmet, hogy elegendő csatlakozási idő legyen Chicagoban. Ugyanis az lesz ebben az esetben az első amerikai pont, ahol belép az utazó az USA területére, így ott esik túl az Immigration Office-on ( sorban állás), ki kell vennie a feladott csomagjait és újra fel kell adnia a belföldi járatra és újra be kell checkolnia. Ez mind idő, jó sok idő, tehát én min. 3-4 órát szánnék a csatlakozásra (mármint, ha egyáltalán ezt választanám)!" (Szanyó Ági, Vista-repülőjegyes szakértő, agnes.szanyo@vista.hu, 2014)


"A keleti part, valamint a világ legnagyobb légi forgalmát bonyolító légikikötője az atlantai Hartsfield-Jackson Nemzetközi Repülőtér (napi 260 ezer utassal), amely egyben az amerikai Delta Air Lines légitársaság központja is. A város neve alapításának történetét hordozza magában, eredetileg vasúti csomópontként Terminus néven, majd az atlanti és a nyugati vidéket összekötő vasútvonalra utalva Atlanta-Pacificára keresztelve indult népesedésnek. A közlekedésben betöltött szerepe miatt, illetve nem sokkal később az amerikai polgárháború évei alatt a hadsereg utánpótlását biztosítva vált kulcsfontosságúvá Atlanta, túlélve így számos ütközetet, hogy végül lassan a ma ismert a városkép bontakozzon ki, majd a 20. században már az amerikai polgárjogi mozgalom egyik fő színtereként került a nemzetközi figyelem középpontjába, az atlantai ülősztrájkok illetve Martin Luther King munkásságának köszönhetően.

Az európai ember hajlamos lebecsülni a ténylegesen rövidebb időre visszanyúló amerikai történelmet, viszont ez a közel 300 év érezhetően jelen van az ottaniak mindennapjaiban, így ennek legalább rövidebb áttekintése valójában nélkülözhetetlen, hogy megértsük akár Atlanta történelmi és társadalmi jelentőségét, vagy akár az amerikai embereket is, ezáltal is jobban megismerve múltjukhoz való kötődésüknek gyökereit. Miután az utazó Grönland és Kanada irányából megérkezik Atlantába, az első szembetűnő élmény az lesz, hogy nem is érzékelhető mekkora repülőtéren járunk. Az egymástól legtávolabbi terminálok közötti átjutás is néhány perc kérdése. A város felé haladva azonban már látványosan nagyobb léptékű minden, az autópályán hömpölygő autóáradat mégis füzérszerűen követi egymást, így gyorsan elérhető Atlanta bármelyik pontja." (Sz. Á., 2015)

Szállás

Az Atlanta-i Buckhead negyed egy olyan lehetőség, ahol megtalálhatók a luxus szállodák és üzletek, ugyanakkor elég csendes és biztonságos. Több park is található itt, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak a vendégek számára. A Downtown és a Midtown negyedek is jó lehetőséget kínálnak, de itt lehet zajosabb a környék a sok látogató miatt. A Virginia Highland és a Decatur is olyan lehetőségeket kínál, ahol a vendégek kellemes sétákat tehetnek az utcákon, miközben élvezik a helyi éttermeket és kávézókat.

Étkezés

BBQ - Az Atlantában található BBQ éttermek híresek az egész országban. Az itt készült BBQ sertés- és baromfihúsokat hosszú ideig füstölik és lassan sütik, majd különféle szószokkal ízesítik.
Házias ételek - Az Atlantában található éttermekben gyakran találhatók olyan házias ételek, mint például a sült csirke, a pecsenyekacsa és a híres déli ételek, mint a zöldséglevesek és a babfőzelékek.
Hot chicken - Az hot chicken egy olyan édességes csirke, ami egyszerre édes és csípős. Az Atlantában található éttermekben nagyon népszerű.
Bélszín steak - Az Atlantában található steakhouse-okban lehet kóstolni a kiváló minőségű bélszín steak-eket.

Ezen kívül az Atlantában található éttermekben számos más, déli ételeket is megtalálhat, mint például a híres mac and cheese, coleslaw, cornbread, és a pitek.

----------------------------

Itt van néhány ajánlott étterem Atlanta városában:

Busy Bee Cafe - híres helyi ételkülönlegességekkel és szívélyes kiszolgálással rendelkezik.
Antico Pizza - autentikus olasz pizzákat kínáló étterem, melyet a helyiek és a turisták egyaránt kedvelnek.
Mary Mac's Tea Room - hagyományos dél-amerikai konyhát kínáló étterem, melyet több mint 70 éve üzemeltetnek.
Home grown - kényelmes, családias étterem, mely a dél-amerikai konyhát modern twisttel ötvözi.
Fox Bros Bar-B-Q - híres barbeque étterem, melyben a hússpecialitások kiválóak.

Ezek az éttermek kiváló ételeket kínálnak elfogadható áron és kellemes hangulatban.

Amerikai palacsinta torony - M.J. fotója

Közbiztonság

A rossz közbiztonság nem igazán veszélyezteti a turista biztonságát, mert a bűnesetek nagy része a betörés és egyes negyedekben a bandák közötti utcai incidensek. A turista sétálgathat a belvárosban (Downtown) és a Midtown-ban, de érdemesebb célirányosan és autó vagy taxi segédletével közlekedni, ami a nagy távolságok miatt amúgy is racionális. A turista kerülje a város nyugati negyedeit, a Hartsfield-Jackson nemzetközi repülőtérhez közel eső negyedeket (Grove Park, Center Hill). A Bankhead sem mindig és minden részén biztonságos.

Közlekedés

Döntően bérelt autóval, de a városon belül jó opció még az Uber. Az autós életét a magas parkolási  díjak nehezítik igazán.

Hasznos információk

Atlanta nemzetközi  repülőtere a Hartsfield- Jackson Atlanta International Airport. (ATL) rendkívül forgalmas, rendszeresen benne van az USA öt legforgalmasabb repülőtere címért  folyó verseny dobogósai között. Ez rossz hír annak, aki egy zsúfolt időszakban jönne és át kell esnie a bevándorlási procedúrán. A sorok hatalmsak.

Update: Az APC kiosk használata gyorsítja a folyamatot. Kézben lévő dokumentumokkal és magabiztos angoltudással könnyedén kitölthető az automata kérdőíve, csak pontosan követni kell az utasításokat. Csak Estával és B típusú vízummal működik.

Atlanta (GEORGIA) - Tiszteletbeli konzulátus - Tiszteletbeli főkonzul: John E. Parkerson, Jr

 • Cím: Honorary Consulate of Hungary, Global Trade Market, 1115 Mount Zion Road, Suite 5, Morrow, Georgia 30260-0285 USA
 • Internet: http://hungaryconsulatlanta.com - Telefon: +1-404-954-6970 vagy +1-404-213-5366 - E-mail: jparkerson@mindspring.com

Látnivalók és nevezetességek Atlantában

Atlanta, bár van, de döntően nem a tömegközlekedés városa. Érdemes autót bérelni, azzal bejárni a környéket és a látnivalókat.

Georgia Aquarium:

A Georgia Aquarium az Egyesült Államok legnagyobb akváriuma, és Atlantában található. Az akvárium 2005-ben nyílt meg, és több mint 100 000 állatot tartalmaz, köztük delfineket, teknősöket, cápákat, teknősöket és különböző halakat. Az akvárium fő attrakciója a 23,8 millió liter vízkapacitással rendelkező Ocean Voyager kiállítás, ahol a látogatók közvetlenül az alattuk úszó óriáscápák és más tengeri állatok között sétálhatnak át egy 31méter hosszú üvegalagúton keresztül. Az akvárium többi kiállítása közé tartozik a River Scout, a Cold Water Quest és a Dolphin Celebration, amelyek mindegyike egyedülálló lehetőséget nyújt a látogatóknak arra, hogy közelebbről megismerjék a tengeri és folyami életet.

World of Coca-Cola:

A World of Coca-Cola Atlanta egy interaktív múzeum, amely a Coca-Cola történetét mutatja be. A látogatók megismerkedhetnek a Coca-Cola történetével, megtekinthetik a cég ikonikus reklámjait, belekóstolhatnak a világ különböző ízeibe, valamint megnézhetik, hogy hogyan készül a Coca-Cola. A múzeumban találhatók interaktív kiállítások, filmek, valamint a világ legnagyobb Coca-Cola gyűjteménye. Az élményközpontot általában pozitívan értékelik azok, akik érdeklődnek a Coca-Cola története iránt, valamint azok, akik kíváncsiak a világ legismertebb üdítőitalának készítésére és marketingjére.

J.K. fotói

 • Martin Luther King, Jr. National Historic Site: tulajdonképpen egy múzeum, amely bemutatja a híres amerikai polgárjogi harcos életét és munkásságát. Sírja is itt található az 1968-ban merénylet áldozatául esett politikai aktivistának.
 • Centennial Olympic Park: Az 1996-os olimpiai játékok helyszíne, amely azóta is nagyon közkedvelt az itt lakók és a turisták körében is. Hatalmas parkjában egy nagyon érdekes interaktív szökőkutat is megnézhetünk, rengeteg játszótér is található itt valamint kiállítások. Nyaranta számos fesztiválnak és egyéb rendezvénynek ad otthont a park, mindenképpen érdemes ide is ellátogatni.
 • Woodruff Arts Center/The High Museum of Art: Atlanta legfontosabb múzeuma és egyben kulturális központja, ami a "kötelező látnivalók" közé tartozik, ha a városban járunk.
 • CNN stúdiók: izgalmas élményben lehet részük azoknak, akik befizetnek a CNN tv-s túrára. Az 55 perces tv túrán a látogatók bepillantást nyerhetnek a CNN életébe a színfalak mögött. 10 percenként indulnak a túrák és érdemes előre helyet foglalni.

Elter Karesz fotója

 • Atlanta History Center: akit érdekel a város történelme és kultúrája, annak melegen ajánlom ezt az interaktív múzeumot, ami egy skanzen is egyben. A gyerekek is biztosan élvezni fogják, hiszen még játszóház is található a múzeum területén.
 • Margaret Mitchell House: bizonyára ismerősen cseng az Elfújta a szél írónőjének a neve, aki itt született Atlantában. Az ő emlékmúzeumába is ellátogathatunk.
 • Atlanta botanikus kert -Atlanta Botanical Garden: a 12 hektáron húzódó park különleges orchideáknak és rózsáknak ad otthont, valamint egy mesterségesen kialakított erdőnek, ahol szinte a lombkoronában sétálgathatunk - 12 m-re a föld felett - ez az ún. Canopy Walk. Minden korosztály megtalálja itt a szórakozást, érdekes túrákat tartanak, sőt még éjszakai túrákat is.
 • The Fox Theatre: számtalan kulturális programnak ad otthont pl. moziműsornak, opera előadásnak, színházi előadásnak, koncerteknek és még Broadway shownak is. Az évente 75 ezer látogatót fogadó színház az 1920-as években épült, formája egy mecsetre emlékeztet.

forrás

Mercedes Benz Stadium : a legújabb, legnagyobb, legmodernebb stadion az USÁban. Itt lesz 2019 februárjában a Super Bowl. Az esemény évente minimum 100 millió nézőt ültet a tv elé.

Manapság

Az utóbbi években a városban jelentős gazdasági növekedés tapasztalható, ami miatt egyre többen költöznek ide dolgozni vagy tanulni. A város azonban továbbra is számos kihívással szembesül.

Az egyik legnagyobb probléma Atlantában az ingatlanpiac. A város területén a lakásárak és a bérek közötti szakadék egyre nő, és sok embernek nehéz megfizetni a megfelelő szállást. Ezen kívül, az elmúlt években számos ciklon és vihar érte a várost, ami okozott anyagi és emberi veszteségeket is.

Másik fontos probléma, amellyel Atlanta szembesül, az a közlekedési dugó. A város infrastruktúrája nem mindig képes kielégíteni a növekvő forgalom igényeit, és a közlekedési káosz miatt az utazás sokkal hosszabb ideig tart, mint amire számítani lehet.

A város fejlődése azonban számos pozitív változást is hozott. Az atlantai gazdaság az elmúlt évtizedben sokat növekedett, ami több munkahelyet és lehetőséget teremtett a városban élőknek. Az infrastruktúra is javul, többek között épülnek újabb autópályák és bővül a tömegközlekedési rendszer.

J.K. fotója

lakónegyed - M.J. fotója

Georgia egyéb helyei

Savannah

"Atlantától mintegy 400 km-re keletre, az óceántól nem messze fekszik Georgia legrégebbi települése, a 18. században alapított Savannah. Az állam ékkövének számító kisváros utazni vágyók millióit (évi 12 millió!) bűvöli el évente, elsősorban építészetével, művészeti színtereivel valamint a déliek híres vendégszeretetével. Ezt az érdeklődést jól mutatja, hogy a Delta légitársaság gépei naponta négyszer szállnak fel és le, megtéve az alig 40 perces repülőutat Atlanta és Savannah között.

Gyönyörű épületei mellett a Virginai örökzöld tölgyfa teszi jellegzetessé a város utcáit és tereit, ezek egyikén forgatták a Forrest Gump legismertebb jeleneteit is. Ám ezek hatalmas a fák éjszaka egészen más hangulatot teremtenek, megmutatva ezzel Savannah ijesztőbb arcát. Ehhez nagyban hozzájárulnak a város régies kivilágítása és a nagy népszerűségnek örvendő szellemtúrák, a város ugyanis „tudományos adatokkal” bizonyítottan a legnagyobb kísértet aktivitással bíró amerikai település, amiben a helyiek teljes meggyőződéssel hisznek is. Ennek alapját elsősorban a várost sújtó polgárháborús időszak adja, pontosabban hogy a terek és házak sok esetben egy-egy tömegsír fölé épültek, amiről már esetenként később az ott lakók sem tudtak. A szellemtúrák (ghost tour) hátborzongatóak, hiába is bizonygatja az európai, hogy ilyesmi márpedig nem létezik, a szervezők értik a dolgukat." (Szersén Ádám, Vista, 2015) 

Olvasmányos linkek

"Az amerikai polgárháborút, romantikus keretek közé szorító Elfújt a szél c. könyv ugyan jelentett némi ráhangolódást (mivel a történet 70 százaléka Atlantában játszódik), reméltem a város azért mozgalmasabb lesz a vártnál. Habár nem New York a nyüzsgést illetően, azért Georgia állam is tartogat kellemes meglepetéseket. A déli vendégszeretetben itt sem csalódtam, a helyiek közvetlenségére a nagy széles mosollyal az arcukon pedig már ki voltam éhezve a komor magyar tél után – még akkor is ha fake. A kedvencem a pénztáros néni volt a szupermarketben, aki minden vásárlásom alkalmával kifaggatott: ‘Whats for dinner?’, majd kedvesen alternatívákat ajánlott fel tanácstalanságomat látva. Az emberek közvetlensége talán nem is annyira meglepő, mint a lakosság összetétele. Atlanta Amerika "fekete Mekkája", az országban a 4. afroamerikaik által legsűrűbben lakott város.

Mint a legtöbb amerikai betondzsungel, Atlanta is tele van parkokkal, amik szint visznek a felhőkarcolók sűrűjébe. A két leglátogatottabb a Piedmont Park és az Olimpiai Park. Az előbbit talán a Central Parkhoz tudnám hasonlítani: baseball pályák, uszodák, tavak, futópályák andalgó szerelmespárokkal és kinti edzéseket tartó fitnesz termek csapataival tarkítva. A park óriási, egy nap nem is nagyon elegendő körbejárni, pláne ha kitérőt teszünk a messze földön híres botanikus kertben, ahol a meseszép virágok, növények idilli környezetet teremtenek.

A Centennial Olympic Park az 1996-os atlantai nyári olimpiai játékoknak emléket állítva, a város egyik leglátogatottabb helyszíne, itt mindenki megtalálja saját nemzetének büszkeségeit, az eredmények a dobogósok nevével együtt kőbe lettek vésve. Nem okozok meglepetést szerintem az információval, hogy nem kellett sokáig keresni a magyar neveket, arany-ezüst-bronz érem, alig volt sportág ahol fel ne bukkant volna hazai név. Az Olimpiai Park leglátványosabb eleme azonban nem a parkból, hanem az azt körül ölelő felhőkarcolók egyikéből látszik. A Westin hotel 72. emeletéről rajzolódik ki a park közepén lévő szökőkút, kirajzolva a Játékok jelképét, az öt karikát.

Ha múzeumba mennétek, javaslom a World of Coca-Cola látogatását, csakis fanatikusoknak és erős idegzetűeknek ui. itt még a csapból is kóla folyik. Az ötlet nem meglepő, mivel Atlantában található a Coca-Cola központja. Mindezek mellett szerintem a legérdekesebb program a CNN Center látogatása lehet. A CNN legtöbb adását az atlantai stúdiókból sugározzák. Az alsó szinteken kiállítások és éttermek vannak, mindez azon országok zászlóival díszítve, ahol CNN csatorna működik, az emeleteken pedig a stúdiók, ahova turistaként is fel lehet menni és részei lenni a kulisszatitoknak-akár élő műsör felvétele közben is. Adrenalin függők, ne hagyjátok ki a Six Flags-et az észvesztő hullámvasutakkal! Ha bulizni mentek, nézzetek be az MJQ-ba, ami egy mini Amszterdam a föld alatt felépítve, külön termek vannak a füvezéshez, drogozáshoz. A party-arcok nem voltak túl biztatóak, habár a hangulat egész jó volt, szokatlan és érdekes. Lényegében egy gettó klub, ahol aznap én voltam az egyedüli "fehér lány".

Az Operában már felszabadultabb volt a hangulat, gyakorlatilag ez Atlanta legmenőbb helye, bár mikor először közölték velem: este megyünk az Operába, meglepődtem kissé…nem úgy volt, hogy bulizni megyünk? A két véglet között megannyi kubai, mexikói szórakozóhelyen találhatjuk meg számításunkat. A bátrabbaknak pedig ajánlanám azt a sztriptíz bárt, ahol a pulton 55 év feletti, kicsit sem karban tartott hölgyek vonaglanak. Atlanta sajátos bájához a mókusok és Barackfa utcák-terek-Aveneue-k is hozzájárulnak. Mókusokba mindenhol belebotlunk, parkban, belvárosban, a felhőkarcolók tövében." forrás


,, A világ legnagyobb (értsd legforgalmasabb) repülőtere is itt van. Igen, nagyobb mint a Kennedy New York mellett, avagy Chicago O’Hare. Megérkezésünkkor mindjárt ízelítőt is kaptunk. Leszállásnál kinézek az ablakon, és tőlünk 50 méterre egy másik gép is épp abban a pillanatban landolt velünk párhuzamosan.

A bérelt kocsik átvevése és leadása külön szám. Több tucat vállalat, óránként több ezer kuncsaft, a bérlésen úgy érzed magadat, mint egy futószalagon. A kocsi leadás trükkös, a kocsival el ne tévedj, sokan, mint mi persze hibát követ el, és akkor még min. 20 perces késésed lesz, míg a megfelelő bérlőd feljárójába vissza tudsz keveredni.

A repülőtérről metróval mehetsz a belvárosba, fejenként 2 dollár. Mondta a nő, ha veszek egy 3 napra szóló jegyet az fejenként 16. Szóval azt vettem, és így történt, hogy az atlantai tömegközlekedést használtuk 3 napon keresztül. Ugyan a metró modern és gyakori, ezt nem mondhatod el a buszokról, és az egy villamosról. Azok, úgy tűnt félóránként járnak, és hogy is mondjam, akik használják, azok nem a felső 10 ezerhez tartoznak. Na, mindegy, jó tapasztalat volt.

A belváros nagyon kedélyes. Tiszta és biztonságos. Sok a zöld, a fák és parkok, és ekkor, április elején, isteni volt az idő, a legszebb nyári, mert később, nyáron, túl nagy a kánikula. Mivel hotelben voltunk, minden nap étteremben étkeztünk, amiben nagy a választék és sok nagyszerű étkezde van.  (2017)" forrás

Fotóegyveleg

Presbiteriánus templom - M.J. fotója

Vissza az elejére


Kommentek

Bóna Eszter, 2017. 04. 07. 20:32
Sok mindent leirtatok, amit mi is láttunk és tetszettek.Ha szeretitek a steak-et, ne hagyjátok ki az "Atlanta'-bone" nevü éttermet, nem olcsó, de minden isteni finom, a steak, a francia hagymaleves, sajttorta és még sok minden.


Kriszta, 2014. 11. 22. 20:12
Atlantában újra megnyitották a Delta légitársaság múzeumát. Aki boldogan mászkál repcsik között, ki ne hagyja. Szimulátoruk is van ....
A másik klassz dolog a Westin tetején felmenni a bárba, inni egyet, és csak nézni az esti Atlantát miközben a bár szépen körbe forog. Sokkal szebb a kivilágított Atlanta a nappalinál.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Olcsó USA Repülőjegyek Olcsó USA Repülőjegyek
Olcsó repülőjegyek az USA városaiba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes