ÚTIKRITIKA.HU / Yosemite nemzeti park


Yosemite Southgate Hotel&Suites 3cs. - vélemények

USA - Kalifornia - Oakhurst - Yosemite Southgate Hotel&Suites***

Lényeg:

Jó, modern hotel helyi viszonylatban. A szobák tágasak, modernek, tiszták, felújított állapotban vannak.

Hol?

A nemzeti park autós megközelítése szempontjából praktikus, jó az elhelyezkedése. Közel van a park déli bejárata (kb. 30 perc, kb. 22-24 km), de a nevezetességekkel teli Völgy-ig (Valley) azért még kell legalább egy órát autózni. A park látogató központjáig másfél órát kell utazni.

Persze a park meglátogatása szempontjából a legmegfelelőbb hotelek a parkon belül vannak. Na persze azok jóval drágábbak. Viszont a parkon kívüli, de közeli hotelek előnye, hogy több, és nem túlárazott szolgáltatás közül lehet választani. Ez a hotel pl. Oakhurst-ben, van ami kisváros, de sok minden szolgáltatást kínál.

Vannak jó éttermek a közelben, gyalogtávolságra is. Este nyolc után már nehéz nyitva tartó vendéglátóhelyet találni. Egy szupermarket is van nem messze.

Milyen?

Jó hogy van egy kicsi medencéjük is, bár többnyire árnyékban van.

Szobák:

A szobák világosak. Kényelmesek az ágyak. A fürdőszoba jól néz ki. A parkolóra néző szobákba kevesebb forgalmi zaj jön be. A közvetlen környék azért éjszaka nem zajos, pedig a parkhoz vezető főút éppen a hotel előtt húzódik. A szobák hangszigetelése közepes.

Szolgáltatások:

Kellemes a személyzet.
A wifi gyakran lomha.


Ellátás:

Az önkiszolgálós kontinentális reggelijük közepes, olyan egyszerű, átlagos, mint amilyen az USA-ban mindenhol ebben az árkategóriában. A fogadóteremhez csatlakozó reggeliző tér kissé szűk.

2019. május 31.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Olcsó USA Repülőjegyek Olcsó USA Repülőjegyek
Olcsó repülőjegyek az USA városaiba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS