ÚTIKRITIKA.HU / Szicília / Letojanni


hirdetes


útikritikák


Antares 4cs. - vélemény


Szicília - Letojanni - Hotel Antares****

Lényeg:

Nagy, viszonylag modern, kellemes, ugyanakkor nagyüzemi jellegű hotel. Tanácsosabb inkább egy erősebb 3 csillagos színvonalat elképzelni. A szobák tiszták, átlagos méretűek, a berendezés régies, de alapvetően rendben van. Az ellátás helyi viszonylatban megfelel a 4 csillagnak.

Hol?

Hegyoldalon áll a hotel. Szép az elhelyezkedése, dacára annak, hogy a
hotel alatt autópálya húzódik, ami éjjel-nappal zajt jelent. Nem elviselhetetlen, de azért némileg probléma, amiről a vendégnek előre tudnia kell. Csukott ablak mellett éjszaka nem zavarja az alvást. (Letojanni hoteljeinek többsége az autópálya közelében van.) Kárpótlás: a szobákból csodás a kilátás.
Cataniából busszal kb. egy óra az út a hotelhez.

Taormina taxival 20 euró.

Strand:

A strandot liften, majd az autópálya alatti úton lehet megközelíteni (kb. 800 méter).
A kavicsos strand gondozottsága változó. (Nem olyan szép, mint Giardini Naxos strandja.) Ajánlatos valamilyen fürdőszandált vinni a kavicsok miatt. Amúgy a tengervíz tiszta és átlátszó.

Milyen?

Az Antares egy 3 hotelből álló, üveglifttel is egymáshoz kapcsolódó, hatalmas komplexum sok turistacsoporttal. A hegyoldalon az Antares a 3 közül a legalsóbb szinten lévő testvérhotel.

A hotel megérdemelne némi renoválást. A szabadtéri medence kicsi, s főleg hétvégéken bizonyulhat szűknek. Van egy egész jó fedett uszodája is (fizetős).


Szobák:

Az ágytakarók tisztasága kérdőjeles lehet. A napi takarítás rendben van. A balkonról csodás a kilátás. A fürdőszobák sincsenek felújított állapotban.
Ha a klímaberendezést bekapcsoljuk, és nem nyitjuk ki az ablakot, akkor alig hallunk valamit az autópálya forgalmi zajaiból.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, segítőkész, profi.
Fizetős a wifi.

Ellátás:

A reggeli teljesen elfogadható. Szuper a korlátlan mennyiségben iható frissen facsart narancslé. Jó a svédasztalos vacsora is.


2017. október 2.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Autóbérlés Szicíliában!!! Autóbérlés Szicíliában!!!
Online autóbérlés a Vistánál
Béreljen autót itthonról online - kellemetlenségek nélkül!
SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes