ÚTIKRITIKA.HU / Garda-tó


hirdetes


útikritikák


Gardaland Adventure Hotel 4cs. - vélemények

Olaszország – Garda-tó – Gardaland Adventure Hotel****

Lényeg:

Jól gondozott, csinos létesítmény, de európai átlagot véve inkább csak egy 3 csillagos színvonal (pl. az olaszos nyegleség és az éttermük színvonala miatt). (A Garda-tó térségében a sok látogató miatt a szolgáltatók jellemzően sok mindent túláraznak.) A szobák tágasak, tiszták, jól néznek ki, de nincsenek frissen felújított állapotban.

Olyan szülőknek ajánljuk a hotelt, akik valamicske varázslatos élménnyel szeretnék lenyűgözni a kisgyerekeiket (sikerülni szokott). Mert a hotel e tekintetben ad pluszt a klasszikus Gardaland hotellel szemben. Tele is van a hotel kisgyermekes családokkal.

Hol?

A hotel egész környezetét a kaland témákra alakították ki, elég ügyesen.

Jól működik a transzferszolgáltatásuk. Ugyan közel van a Gardaland park, de nem gyalogtávolságra, szóval szuper, hogy a hotel ingyenes transzfert biztosít oda és vissza. Előfordul, hogy sokan egyszerre akarnak menni a parkba és nem marad a buszban szabad hely.

A hotelben – állítólag - valamivel olcsóbban beszerezhető a parkbelépőjegy. Érdemes rákérdezni a recepción.

Az autóval jövő hotelvendégek ingyen parkolhatnak a parknál.

A közelben vannak vendéglők, ahol jobbakat lehet enni, mint a hotel éttermében.

A Peschiera del Garda vasútállomástól a hotelig a taxi viteldíj 14-18 euró között mozog (amúgy 7-9 perces útról van szó).


Milyen?

A medence használatát kötelezően fürdősapka viseléséhez kötik (még a kisgyerekeknek is), hát ez máshol is az olaszok mániája. Ha nem viszünk, akkor lehet venni - szó szerint fejenként - 5 euróért. A gyerekmedence picike. A medence vize eléggé klórozott.

Este 11-ig a szobák folyosóin ilyen-olyan zenével próbál a hotel egyedi hangulatot teremteni.

Szobák:

A tematikus szobái (pl. Vadnyugat, Dzsungel, Északi-sark) miatt is keresett a hotel a gyermekes családok körében. A szobákat naponta rendben takarítják. Az ágyak kényelmesek.

Szolgáltatások:

A személyzet egy része túlterhelt, kedvetlen, de vannak kedvesek is.

Ellátás:

A büféreggeli olaszosan egyszerű, a minőség közepes, egyféle kenyér, ellenben többféle édes sütemény. Jó a kávé, viszont az amúgy nem annyira jó minőségű omlettért extra kell fizetni. A palacsinta jó. Gyakran kell sorban állni szabad asztalért. Amúgy a reggeliző terem ókori egyiptomi témára lett díszítve.

A vacsora minősége is közepes, viszont a választék elég nagy. A felszolgálók meglehetősen zűrzavarosak, szóval kéretik a számlát alaposabban ellenőrizni.

A szomszédos Gardaland Hotelben a büfévacsora fejenként 28 euróba kerül. Nem ér annyit.

2019. június 5.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon