ÚTIKRITIKA.HU / Velence és Mestre


hirdetes


útikritikák


Ambassador Tre Rose***

Velence - Ambassador Tre Rose***
Lényeg:
A hotel fő erőssége a csaknem hibátlan elhelyezkedése! Kicsik a szobák, de pár éjszakát ott töltve ez nem vészes probléma. A hotel tiszta, de eléggé leharcolt állapotú (nem vészes). A hotelben a tisztaság lényegében rendben van. Alapvetően egy csinos hotel.
Hol?
A Szent Márk-tér keleti oldalához közel van. De a San Marco 78-as ház cím ne tévesszen meg minket. A hotel nem magán a téren van, hanem egy kis utcácskában, mellette. A híres tér gyalog két percre van. Alapvetően nem zajos a hotel közvetlen környéke (egy bártól eltekintve). Érdemesebb azért csukott ablak mellett aludni, még ha túl meleg is van bent.
Kitűnő helyen van Velence felfedezéséhez, mert több vaporetto vonalnak van a közelében megállója (és sok gondola is innen indul).
Egy kis aktuális figyelmeztető: Velencében a vendéglőkben, kávézókban is vigyázzunk a táskáinkra, mert vannak tolvajok, akik a vendéglátóhelyeken belül próbálkoznak asztalszomszéd formájában.
Milyen?
A hotel légköre, dekorációja régimódi. De hát ez egy jó régi, öreg hotel és nem korszerűsítették eléggé, a gépészete is elavult. A hotel prímán megél a nagyon vonzó címe alapján.
A hotelnek van egy főépülete és egy épületszárnya.
Szobák:
A szobák kis mérete miatt ügyesen kell elférnünk és pakolnunk bennük. (Van a hotelnek egy-két nagyobb szobája is.) A hotel hivatalos fotóin a szobák jobban néznek ki, mint a valóságban. Kényelmesek az ágyak. A fürdőszoba kicsike (a mosdó a hálórészen van). A zuhanyozó és a vécé szorosan van egymás mellett. Az átlagnál magasabb vendégnek ügyesen kell trónolnia a vécén…
Peches, aki épületszárnyban olyan első emeleti szobát kap, ami éppen egy bár fölött van. A nyugalmas alvást nehezíti. Az ablakok hangszigetelése gyenge. A szobák közötti falak vékonyak, szóval jobb ha nyugis szomszédokat fogunk ki.
A belső légudvarra nyíló szobák hátránya, hogy a légudvari klímaberendezés eléggé zajos.
A nyitott ablak melletti alvás kockázata: a szúnyogok.
Szolgáltatások:
Szívélyes a fogadtatás.
A wifi gyengén működik.
Ellátás:
Olasz viszonylatban kitűnő a büféreggeli. Ha nincs benne az árban, akkor 7 euróba kerül.
2017. június 8.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon