ÚTIKRITIKA.HU / Olasz adriai part / Bibione


hirdetes


útikritikák


Eridano apartmanház - vélemény

Olasz Adria – Bibione – Eridano apartmanház

Lényeg:

Az apartmanok praktikusa beosztásúak, az alapvető felszerelések rendelkezésre állnak.

Hol?

Forgalmas főutca közelében van s ebből az a dilemma alakul ki, hogy a nyári hőségben a légkondi hiányában csukott ablak (avagy balkonajtó) mellett alszunk, ha a nagy melegben egyáltalán tudunk, vagy nyitott ablak mellett a forgalmi zajok elviselésével próbálunk elaludni.
Bibione mozgalmas hely rengeteg aktivitási lehetőséggel. Elképesztően sok vendéglátóhely kínálkozik. Az apartmanház közelében van egy pékség, ahol reggelre friss pékárút tudunk venni.

Strand:

Kb. 1,2 kilométerre van ugyan a strand, de az odavezető úton boltokat nézegethetünk, friss gyümölcsöt vásárolgathatunk. A tengervíz jó minőségű. Néha észrevehetők, nem vészes mértékű algák.

Milyen?

A tetőn lévő, nem is kicsi medencét rendesen gondozzák. Ha valaki beleugrik a medencébe, akkor szinte az egész épület rázkódik.

Szobák:

Pechesek azok, akiknek a szobája a tetőtéri medence alatt van, mármint a lejjebb lévő emeleten (zajok, rázkódások). Ugyancsak drukkoljunk, hogy a szomszédok a balkonjukon ne nagyon hangoskodjanak, mert persze minden erősen áthallatszik.

2017. június 30.

Itt lehet ajánlatot nézni és foglalni.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon