ÚTIKRITIKA.HU / Olasz adriai part / Jesolo


hirdetes


útikritikák


Bolivar 3cs. - vélemény

2023. június:

25 éve már nyaraltunk Jesolóban, akkor is ebben az időszakban, június utolsó hetében. Mindkét alkalommal a legjobb időjárást fogtuk ki. 29-30 fok, még előszezon, így olcsóbb és nem annyira zsúfolt. A Hotel Bolivarban voltunk 7-en, 3 szobában a 3. emeleten. Van lift és a sok szúnyog idáig nem jön fel, mert nyitott ablaknál, szúnyogháló nélkül sem volt szúnyog a szobában, pedig este a sétálóutcában rengeteg a szúnyog. A szoba a célnak megfelelő, kényelmes, nem túl kemény francia ággyal,bidés, zuhanyozós fürdőszobával, balkonnal.

Nagy a tisztaság, minden nap friss törölközőket kaptunk, még a hálóruháinkat is szépen összehajtogatták. A szobákban van a mennyezeten ventilátor, ez nekünk elég volt, de légkondi is van, amiért külön kell fizetni. Van egy nagy medence, kristálytiszta vízzel.

Mindig volt szabad napernyő és napozó ágy. A strand kb. 80 méterre lehetett, ahol minden szállóvendégnek jutott ingyen napozóágy és napernyő. Mi félpanziós ellátást kértünk. A reggeli nagyon változatos volt, bőséges. Még az utolsó napra is jutott valami új. Reggelinél választottunk másnapra vacsorát, ami 3 előételből, 3 főételből és 2 desszertből állt. Volt még salátabár, ahonnan salátákat, köreteket is lehetett választani önkiszolgáló módon. Szinte minden étel ízlett és elég volt. A személyzet figyelmes, udvarias, segítőkész.

Szerencsénk volt, mert mindkét kocsinknak jutott parkoló, így zárt helyen biztonságban tudhattuk. Ha újra megyünk Jesolóba, biztos, hogy újra a Hotel Bolivart választjuk. (Alíz)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon