ÚTIKRITIKA.HU / Szardínia


Grand Hotel in Porto Cervo 4cs. - Porto Cervo - vélemények

Szardínia - Porto Cervo - Grand Hotel in Porto Cervo****

Lényeg:

Igazán jó, hangulatos, természetbe simuló hotel. A szobák tágasak, tiszták, de nincsenek felújított állapotban. Nagy adukártyája az elhelyezkedése.

Hol?

A hotel gyönyörű helyen található egy kis öbölben, a Smaragd-part térségében. Csodásak a tengeri panorámák.

Nagyon ajánlott autót bérelni (a taxizás roppant drága). Már kb. 3 perc távolságra kínálkozik több étterem is. A közelben vannak szupermarketek. 15 perces gyalogtávolságra van a hangulatos jachtkikötő (Porto Cervo Marina) príma pizzás helyekkel.


Strand:

A tengervíz csodaszép. (Kár, hogy nincs a strandon vécé. Még szerencse, hogy nagyon közel van a hotel.) A strandon a napozóágyak használatáért extra fizetni kell, sokat, pedig hotelstrandnak tűnik. Amúgy a közelben álomszép más strandok is felfedezésre érdemesek.

Milyen?

Nagy területű, szépen gondozott, kellemes, de nem igazán modern hotel. Napozóágyak nem csak a medence körül vannak elhelyezve, hanem a domboldalon fekvő külső hotelterület több részén. Az édesvizű medencéjük nagyon csábító.

Szobák:

A bútorzat régies. A balkonról bámulatos a kilátás. A szobákban csalódást kelthetnek a műanyagpoharak. Az ágyak kényelmesek.

Szolgáltatások:

A recepciósok segítőkészek.
Wifi csak a fogadótérben működik.

Ellátás:

Kellemes a reggeliket szabadtéren elkölteni. Az viszont nem jó, hogy csak kilencig lehet reggelizni. Maga a reggeli választéka ,,olaszosan,, szűk választékú.

Az éttermi felszolgálás nem tökéletes.

2018. június 26.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon