ÚTIKRITIKA.HU / Szardínia


Colonna Resort 5cs. - Porto Cervo - vélemények

Szardínia - Porto Cervo - Colonna Resort*****

Lényeg:

Csodaszép hotel. A szobák is jók, de inkább 4 csillagos a nívójuk. A szolgáltatások valóban 5 csillagos színvonalúak. A hotel fő erőssége az elhelyezkedése, valamint Európa legnagyobb medence komplexuma. Az ár-érték arány kérdőjeles.

Hol?

Kieső helyen van a hotel, de éppen ez garantálja a nyugalmas pihenést. Porto Cervo peremén található, annak tán legszebb részén. Autóbérlés eléggé szükséges. A hotel környékén nincs semmi érdekes, persze a tengert leszámítva. Gyalogtávolságra nincs szupermarket, nincs étterem se. A hotel buszán beviszok a vendégeket Porto Cervoba, ahol jószerével csak luxus butikok vannak.


Strand:

Egy kicsi, homokos, természetes strandja van. A strand egy nagyon meredek domborzatú helyen terül el. Szép a stég a napozóágyakkal.

Milyen?

Nagyon tiszta, jó állapotban lévő hotel szép kerttel és csábító medencékkel (7 van belőlük!). A medencék vize eléggé hideg. Kár, hogy a napozóágyakon nincs betét.

Szobák:

A standard szobák kicsik, és nem modernek régi falusi stílusú bútorzat. A szobák közötti hangszigetelés nem a legjobb. A fürdőszobák kádasak (érdekes formájúak). Sajnos nincs külön helyen a vécé. Naponta kétszer is takarítanak (a második csupán rendezgetés). A szobai széf elég kényelmetlen helyre tették. Az ágyak kényelmesek.


Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes, figyelmes, nagyon visszafogott.

A wifi kiválóan működik.


Ellátás:

Kitűnő a vacsora, de olaszos módon csak este 8-tól lehet enni. Szenzációs reggelizés és vacsorázás közben a teraszról a kilátás. Maga a reggeli inkább 4 csillagos, ha nem olasz viszonylatban ítélkezünk róla (az édes sütemények dominálnak). A vacsora 4 fogásos menüsor. Az étkek jó minőségűek, a desszertek nagyon finomak.

Egy üveg sör 6 euróba, egy üveg bor 35 euróba kerül.

2018. június 26.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon